epa10117914 A crime scene investigator inspects the crime scene at Cetinje, Montenegro, 12 August 2022. A 34 year old male in Montenegro went on a shooting rampage after a family dispute, killing at least 10 people on the street before being gunned down in an exchange of fire with the police. EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Društvene mreže su se usijale od sinoć od informacije da je Vuka Borilovića, u krvavom piru na Cetinju, zaustavio, navodno, sugrađanin N.K.

Borilović je oko 16 sati ubio 11 ljudi, a ranio još četvoro, od čega je troje u životnoj opasnosti.

Na Instagram profilu „pg_forass“ objavljena je fotografija muškarca za koga se tvrdi da je ubio Borilovića, a u komentarima ljudi mu pružaju podršku, piše Kurir.

 

– Čovjek koji je očistio cetinjiske ulice od demona! Heroj, junak! Spasio si nekoliko života danas! Ta ulica da dobije ime po tebi! Zatvor nije za tebe jer se ti nijesi ogriješio o zakonu, ti si branio, sačuvao veliki broj svojih komšija, kumova, prijatelja, živ bio 100 godina. Neno, uz tebe je cijela Crna Gora u ovim teškim trenucima!

– Tužno je bilo šta reći, ali tebi čovječe bog neka te čuva za tebe je sloboda orden hrabrosti jer si spasio goreg čina.

– Zlo činiti od zla se braneći, tu zločinstva nema nikakvog.

Podsjetimo, dežurna tužiteljka Andrijana Nastić rekla je da je devet osoba ubijeno na Cetinju, dok je dvoje podleglo ranama u Kliničkom centru u Podgorici.

Istakla je i da je Borilovića usmrtio sugrađanin.

Na društvenim mrežama je procurila informacija da je Borilovića navodno usmrtio N.K. i tako ga zaustavio da ne ubije još sugrađana.

Izvor: Srpskainfo