Bio je to lančani sudar više vozila za čijim volanima su uglavnom bili mlađi ljudi. Mislim da je kolovoz bio klizav i da se nesreća dogodila na vrlo nezgodnoj dionici, kaže izvor o stravičnoj nesreći koja se dogodila rano jutros, a u kojoj je poginula jedna, a povrijeđeno više osoba.

Do nesreće je došlo rano jutros u selu Međa kod Leskovca. U saobraćajnoj nesreći je jedna osoba izgubila život, a više povrijeđeno.

– Petoro je primljeno kod u Urgentni centar. Jedan od povrijeđenih I. M. (43) je imao povredu glave, ušiven i primljen je na Hirurgiju, a ostali su imali lakše povrede i nakon dijagnostike su pušteni kućama – kazao je direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Lakše tjelesne povrede zadobili su P.P. (23), C.S. (28), S.A. (26) i N.M. (28).

Nesreća se dogodila oko tri sata na blagoj krivini kod škole u Međi, udaljenoj 15  kilometara od Leskovca.

– Život je izgubio mlađi muškarac, a u nesreći je učestvovalo više vozila. Nesreća nam je prijavljena u 3 sati ujutru. Policija još uvijek na licu mjesta i utvrđuje – potvrdili iz leskovačke policije.

Očevici kažu da je poginuo mladi čovjek za volanom automobila „alfa romeo“, a da je teško povrijeđen čovjek koji je izašao iz kuće da pomogne u spasavanju njegovog suvozača.

Na licu mjesta slika je užasna. Očevici pričaju da je mladić vozio iz pravca Donjeg Brijanja prema Šarlincu, kada je na 100 metara od škole izgubio kontrolu nad vozilom.

– Prešao je na lijevu stranu udario u betonsku ogradu, odbio se i opet prešao na desnu stranu. Audio koji je išao iza njega je naletio na njegov automobil i dodatno ga odgurnuo, ali je tom prilikom pokosio i čovjeka koji je istrčao iz kuće da pomogne u spasavanju – priča sagovornik Jugmedie.

U spasavanju povrijeđenih učestvovala je ekipa hitne pomoći iz Leskovca, ali i sami mještani Međe. Na licu mjesta je još policija. Put je zatvore

Izvor: Srpskainfo