Savez nezavisnih socijaldemokrata siguran je u pobjedu na predstojećim Opštim izborima i uvjereni su da i u Gradini imaju povjerenje naroda, poručeno je na tribini u ovom naselju. Gradinu tek očekuju nova ulaganja, rekao je Goran Velaula, kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

“Gradina je mjesto u kojem pobjeđujemo već par ciklusa. To je mjesto koje je bilo zapostavljeno 20 godina. Kad smo preuzeli vlast u gradu Prijedoru, počeli smo da ulažemo i ovdje. Gradinu tek očekuju veće investicije i veća ulaganja”, izjavio je Velaula.

Ove godine nastaviće se sa izgradnjom infrastrukture u Gradini, a ovo naselje, koje se nalazi uz sam rudnik, zaslužuje da se u njega daleko više ulaže, poručio je Dragoslav Kabić, nosilac liste ove partije za NS RS u Izbornoj jedinici 1.

“SNSD u Gradini ima jak mjesni odbor. Nadam se da ćemo i ove godine pobijediti u ovom naselju. Osnovni razlog zbog kojeg vjerujemo u pobjedu je to što ćemo nastaviti graditi komunalnu infrastrukturu”, rekao je Kabić.

Iz SNSD-a su poručili da je ovo državotvorna i narodna partija, kojoj je interes Srpske i njenih građana iznad svega.

Izvor. kozarski