Šta vas čeka za kraj ove nedelje, proverite sa zvezdama!

OVAN

Danas dajte oduška sebi. Aktivni ste i u pokretu, možda čak isplanirate i kraće putovanjce ili makar šetnju sa prijateljima ili dragom osobom. Danas vas neće držati mesto, pa ovo dobro raspoloženje iskoristite i provedite se maksimalno dobro.

BIK

Energija dana vam možda i ne odgovara u potpunosti, najviše zbog toga što ćete se povremeno osećati iscrpljeno. Moguće je takođe da ćete češće posezati za hranom, pa se potrudite da ne jedete u većim količinama, jer ćete se osećati pospano.

BLIZANCI

Klackate između potrebe za emotivnim partnerom i time da uzmete malo vremena samo za sebe ili za druženje sa najbližim prijateljima. Moguće je da ćete ipak dati prioritet onima koje niste videli duže i provesti vreme sa društvom.

RAK

Svi znamo da ste vi vrlo vredni i posvećeni domu i porodici. Ipak, ovako dobar dan nemojte iskoristiti samo za petljanje po kući i oko kuće – umesto toga – sa dragim ljudima idite u prirodu. Opustićete se i uživati, potrebno vam je to.

LAV

Imali ste planove za danas. Međutim, neke situacije su iskrsle i vaši će planovi morati da budu promenjeni. Ne izgleda mi kao da je ovo loše po vas, naprotiv – ovi preokreti vas vode ka odličnom provodu i zabavi, a moguće i flertu.

DEVICA

Svesni ste da je neophodno da odradite obaveze oko kuće ili oko nekog od članova porodice. Međutim, prilika za zabavu je iskrsla i ne možete da joj odolite. Dajte sebi šansu da se opustite i relaksirate sa nekim zanimljivim ljudima.

VAGA

Vi biste danas da stignete na sto strana. I verovatno će vam to i poći za rukom. Dan vas vodi ka zanimljivim dešavanjima i provodu. Malo sa društvom, malo sa voljenom osobom, malo vremena čak i za nova poznanstva i interesantne ljude.

ŠKORPIJA

Vašu svakodnevicu će prodrmati neočekivani susret. Moguće je da dođe do poznanstva sa osobom koja će vas pokrenuti i učiniti da se osećate neizrecivo dobro i raspoloženo. Ovo može biti čak i upoznavanje sa prijateljem sa društvenih mreža.

STRELAC

Nije vam baš drago što morate da odradite neke obaveze, ali ako ništa drugo – sve ćete završiti još u prepodnevnim satima. Ostatak dana koristite za ljubav, za izlazak sa voljenom osobom i dobar provod. U izuzetnom ste raspoloženju.

JARAC

Moguće je da ste očekivali susret sa prijateljima, ali ćete u poslednjem trenutku morati da otkažete, jer su se pojavile obaveze. Iznerviraće vas što vam kvare raspored, ali ćete se prilagoditi. Danas teško da će doći do susreta sa osobom koju volite.

VODOLIJA

Svi vaši planovi se odvijaju baš onako kako ste i nameravali. Računali ste da ćete ceo dan biti u pokretu, i to će se i dogoditi. Ako imate mogućnosti – maknite se negde van grada i budite u prirodi, jer ćete se napuniti pozitivnom energijom.

RIBE

Emotivniji ste nego inače, i možda biste najradije proveli dan sa voljenim bićem. Međutim, vaš partner ima drugačije planove i vi ćete im se prilagoditi. Za romantiku će biti vremena, danas ste u pokretu i provodu i nećete se osećati ni malo loše!

Izvor: prva.rs