Milko Grmuša, odbornik PDP-a i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske dobio je prijetnje.

Rat sa Draškom Stanivukovićem, koji mu je stranački šef i na čijoj listi se nalazi ne dozvoljva mu da se obrati građanima na tribinama koje organizuje gradonačelnik Banjaluke.

Priznao je to i sam Grmuša.

Na nedavnoj tribini PDP-a u Zalužanima nije mu dozvoljeno da govori što je on i javno objavio.

Ono što nije javno pustio su prijeteće poruke koje dobija od Draška Stanivukovića.

Prema saznajima Faktormagzina, Stanivuković je poslao poruku Grmuši. „j…. ti majku“, i to je samo jedna u nizu prijetnji koje je dobijao. Kažu izvori Faktormagzina .

Poruku je Grmuša, prema našim saznajima, pokazo nekim članovima PDP-a uključujući i predsjednika partije Branislavu Borenoviću.

Borenović nije odregaovao, što je dodatno razljutilo Milka Grmušu.

Grmuša samostalno nastvalja kampanju i u posljednjoj objavi na društvenim mrežama navodi:

„… Zbog ovih svojih komšija, običnog naroda koji je generacijima živio težak život, neću odustati uprkos svim opstrukcijima“. Nevo je Grmuša nakon razgovora sa mještanima Čokorskih polja.

Očigledno je da je Milko Grmuša razmišljao i da odustane od kandidature zbog opstrukcija, prije svega, Draška Stanivukovića ali je očigledno je proradio inat.

Grmuša je na mrežama brendirao svoju kampanju koja nema nikave veze sa onim što propagira, bar formalno, njegov šef Draško Stanivuković.

Podsjećamo Grmuša je odbio i da bude na promociji početka kampanje koju je osmislio Stanivuković.

Na pojedinim tribinima gdje su, poslije toga, bili zajedno vidi se kako Draško Stanivuković ne plješće u toku predstavljanja Grmuše.

Naravno, ove fotke je na mrežama objavio Milko Grmuša.

autor:faktormagzin, foto:faktormagzin