U Banjaluci je danas u prepunom Parku “Mladen Stojanović”, Ujedinjena Srpska organizovala veliko “opasuljivanje”.

Građani Banjaluke mogli su da probaju pasulj iz vojničkog kazana, napravljen po tajnoj recepturi Ujedinjene Srpske, a nakon toga su mogli da se zaslade kolačima iz slatkog kutka.

Događaju su prisustvovali predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić, zamjenik predsjednika Siniša Vidović, potpredsjednica dr Natalija Trivić, potpredsjednik Marinko Dragišić, te mnogobrojni članovi, simpatizeri i gosti.

-Ujedinjena Srpska se svaki dan druži s građanima, a danas pravimo ručak u vojničom kazanu, po tajnoj recepturi, ali očekujemo da će svima zamirisati drugog oktobra – izjavio je Siniša Vidović.

-Za nas je najbitnije da smo među ljudima, a Ujedinjena Srpska današnju trpezu sprema kao i kampanju, jer Ujedinjena Srpska radi po receptu građana – dodala je Natalija Trivić.

Marinko Dragišić je izjavio da je Ujedinjena Srpska danas pokazala jedan drugačiji vid kampanje u kom se građani i kandidati mogu neposredno i spontano družiti.

Nenad Stevandić izjavio je da je pravo vrijeme da se narod “opasulji” jer u suprotnom neće dobro proći.

-Mi se ograđujemo od onih koji govore teške riječi i pljuju po drugima, mi se družimo s narodom u jednoj veseloj atmosferi – zaključuje Stevandić.

Izvor: Srpskainfo