Kao prvo niko se ne rađa sa vrhunskim umećem po pitanju seksa. To je nešto što imate priliku da učite i nadograđujete celog života. U današnje vreme, mnoge žene su nesigurne u svoje seksualne sposobnosti i to se odražava na njihov učinak u krevetu. Razlozi za ovo su brojni, ali svi oni mogu biti uspešno rešeni uz sasvim malo truda.

Seks je važan deo svake zdrave veze i trebalo bi da težite ka tome da zaista uživate u njemu, a ne da to obavljate mehanički. Budući da nema devojke koja sebi nije postavila makar jednom pitanje „da li on misli da sam loša u krevetu?“, rešili smo da vas oslobodimo takvih misli. Ako mislite da je vašem performansu u krevetu potrebno poboljšanje, obratite pažnju na savete iz naše galerije. U njoj vam donosimo najlakše načine da svoj učinak u spavaćoj sobi dovedete do savršenstva.

PRESTANITE DA BRINETE ZBOG SVOG IZGLEDA

Jedan od najlakših načina da seks sa voljenom osobom učinite boljim jeste da prestanete da razmišljate o tome kako izgledate. Vaše misli imaju neverovatnu moć i ako ste fokusirani na pogrešne stvari, nećete biti potpuno predani onom što se trenutno dešava. Iako je priznaćemo teško da se ne fokusirate na to kako pred nekim izgledate kada ste nagi, posebno jer neke poze neće možda laskati vašem telu, to je medveđa usluga koju sebi činite. Da li mislite da vašeg momka more iste misli? Ne! Njega više zanima da li vi uživate u seksu s njim, nego kako izgledate. A sama činjenica da želi da bude intiman sa vama znači da mu se dopada kako izgledate.

RECITE MU JASNO I GLASNO ŠTA ŽELITE

Ako mislite da niste dobri u seksu jer skoro nikad ne doživljavate orgazam, pa sebe skrivite za to, razmislite ponovo. Ako stenjete u toku vođenja ljubavi i odajete utisak da uživate u seksu, kako on može da zna da nije da dobrom putu? Da li vaši orgazmi izostaju jer se on ne trudi dovoljno ili što pogađa pogrešna mesta? Da li ste ikad pokušali da mu kažete šta vam prija? Ne možete očekivati da vam on čita misli i da dobijete ono što želite ako to ne zatražite. Jedini način da zaista uživate u seksu jeste da budete otvoreni po pitanju toga šta vam prija.

UČINITE SEKS ZABAVNIJIM

Kao prvo i osnovno seks bi trebalo da imate kada ste vi lično raspoloženi za to, a ne kada vas neko nagovara. Ako ste u dužoj vezi sa nekim, logično je da ste prestali da ga praktikujete svakodnevno. Sada verovatno više radite na tome da on bude zadovoljavajući za oboje. Međutim, ako je vaš seks i dalje divlji, pri čemu cepate odeću jedno sa drugog gotovo svakodnevno, u tome zaista nema ništa loše! Ne postoji pravilo koje određuje koliko bi često parovi trebalo da budu intimni, ali bi poželjno bilo da se trude da održe zainteresovanost i samim tim želju za seksom. Ako vam je potrebna mala stimulacija pričajte o seksu sa voljenom osobom, o vašim fantazijama, željama, o upotrebi seksi igračaka i igranju uloga. Promenite lokaciju za vođenje ljubavi ili kupite neko seksi donje rublje.

Izvor: Ženski magazin