Jarčevima se ostvaruju planovi, Vodolije rešavaju stvari koje su im zadavale dosta muke…

OVAN

Dan za pokretanje saradnji i komunikaciju. Druga strana će pokušavati da vam pronađe greške i ići u sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme za dogovore sa emotivnim partnerom.

BIK

Danas ste izvrsno organizovani I lako pokrećete poslovne situacije koje su vam važne. U komunikaciji ostavljate pozitivan i dobar utisak. Mogući su I neočekivani prilivi. U razgovoru sa voljenom osobom dolazite do zajedničkih ciljeva i dogovora.

BLIZANCI

Vreme je da pokrenete promene kojima težite. Sada možete lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati. Voljena osoba je naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka i razmazi. Dobro se osećate.

RAK

Imate više posla nego što biste to u ovom trenutku želeli. Najviše vas opterećuje komunikacija, sastančenja, dogovori, a telefon verovatno nećete ispuštati iz ruku. U emotivnom delu blagi nesklad sa voljenom osobom.

LAV

Opterećeni ste, ali zanemarite i umor i bacite se na posao. Ovo je jedan od dana kada problemi dolaze, a vi ih rešavate uspešno. Neko želi da čuje ideje koje imate. Sa voljenom osobom samo kratkotrajna komunikacija, nemate vremena za više.

DEVICA

Neke će se šanse pred vama otvoriti, a vi trebate da odreagujete. Samo sačuvajte prisebnost, budite odmereni i aktivni u dogovorima i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

VAGA

Ako želite da postignete dogovor sa saradnikom ili kolegom, moraćete da poradite na temperamentu. Samo hladnokrvno, odmereno I poslovno. Ovo može biti jaka priča, nemojte da je ispustite. Podsećanja na prošlost, moguć i kontakt sa bivšim.

ŠKORPIJA

Odličan je period da napravite dogovor od kojeg možete na brzinu zaraditi. Danas ste naročito intenzivni u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Želite da je osvojite i ne krijete to. Druga strana reaguje na vašu inicijativu.

STRELAC

Danas možete uraditi neuobičajeno mnogo, pa se angažujte da ovu energiju iskoristite. Odredite prioritete i bacite se na ono od čega ćete imati najveću korist. Privukli ste nečiju pažnju i primećujete da se ova osoba uzmuvala oko vas.

JARAC

Vaši planovi se ostvaruju i trenutno ste zadovoljni. Mogućnost dogovora od kojeg biste mogli solidno zaraditi. Razmišljate da li da se aktivirate prema nekome, nesigurnost. Nemojte se previše preispitivati, odličan je momenat za pokretanje.

VODOLIJA

Neke stvari koje su vam zadavale dosta muke uspevate da rešite. Ovo ne mora biti striktno vezano za posao, već se može odnositi i na lična pitanja. Priželjkujete da se jače povežete sa emotivnim partnerom, jer vam nedostaje nežnost i prisustvo.

RIBE

Imate više obaveza nego što vam to prija, pogotovo što se osećate dosta turobno. U suštini – nesigurni ste po nekim pitanjima I to se na vama I vidi. Jaka potreba za emotivnim kontaktom. Preko posla se danas mogu pokrenuti zanimljive pričice.

Izvor: Prva.rs