SNSD je u dva prethodna izborna ciklusa imao dobar rezultat u Jelićkoj, i uvjereni smo da će to biti slučaj i 2. oktobra, poručeno je na predizbornoj tribini u ovom naselju. SNSD mještanima Jelićke neće nuditi obećanja već konkretne radove, rekao je Goran Velaula, kandidat ove partije za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

“Određene radove izvodili smo prošle godine, a radićemo i naredne. Jelićka je mjesto koje je zahvaćeno rudarskom djelatnošću, i sigurno zaslužuje da se ovdje uradi mnogo stvari. Slobodno mogu da kažem da radovi koji se izvode ove godine, kreću od Jelićke i Gradine, prema Omarskoj i idemo dalje prema Prijedoru”, izjavio je Velaula.

Aleksandra Stupar Radić, kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu RS, poručila je da se ona i njezine stranačke kolege vode politikom Milorada Dodika i Željke Cvijanović, a to je borba za očuvanje Republike Srpske.

“Ovo je selo koje je dalo 230 boraca, od kojih je njih 18 dalo svoj život za Republiku Srpsku, a imamo i 54 ratna vojna invalida. Njima moramo odati počast. Boriću se da sačuvamo ovo za šta su oni dali svoj život”, rekla je Stupar Radićeva.

SNSD je večeras održao i predizbornu tribinu u Krivaji.

Izvor: kozarski