Lavovima ovaj četvrtak može doneti preokret u nekim situacijama, Strelčevi su raspoloženi.

OVAN

Neke poslovne situacije će se lako otvoriti pred vama. Dobri odnosi sa kolegama i saradnicima. U emotivnom segmentu lako nalazite zajednički jezik sa partnerom. Odličan dan da se ostvari novo poznanstvo ili za flertovanje I zabavu.

BIK

Toliko ste puni samopouzdanja I dobrog raspoloženja, da ćete bez problema moći da se uhvatite u koštac sa obavezama koje ste do sada gurali na stranu. U emotivnom delu – odlične mogućnost za susret I dobru komunikaciju sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Dobar dan za komunikaciju, za dogovore, šarmantni ste I elokventni I lako uspostavljate kontakt sa saradnicima. Odlično za poslovne sastanke ili dogovore o putovanju. Lako privlačite pažnju suprotnog pola opuštenim stavom I duhovitošću.

RAK

Danas ćete doći u kontakt sa osobom koja bi mogla da vam pomogne oko vaših poslovnih dilema. Ako trebate da obavite važan razgovor – odličan momenat za to. Preko posla ostvarivanje kontakta sa nekim ko će vam odmah privući pažnju.

LAV

Dosta toga se očekuje od vas, pa se pripremite na dan ispunjen dešavanjima I dajte sve od sebe da budete na visini zadatka. Ovaj dan može označiti preokret u nekim situacijama. U emotivnom segmentu odlično razumevanje sa voljenom osobom.

DEVICA

Nervoza je nešto naglašenija kod vas I moguće je da vam energija ovog dana neće u potpunosti odgovarati. Ipak, ako se malo potrudite, možete lako završiti obaveze koje su vam inače prilično naporne. Budite korektni prema partneru.

VAGA

Iskoristite ovaj dan da zatražite pomoć oko završavanja komplikovanih obaveza koje odavno vučete. U emotivnom segmentu lako dolazite do dogovora sa voljenom osobom. Moguća su I nova, prilično interesantna poznanstva.

ŠKORPIJA

Danas pažljivo saslušajte predloge od strane kolega, jer mogu ići u vašu korist. Pojedinima najava poslovnog putovanja. Jako naglašena strast, ali i nestalnost, pa je dan savršen za avanturu i neobavezne odnose. U vezama mirno.

STRELAC

Pozitivno ste raspoloženi, jer shvatate da vaši planovi idu ka realizaciji. Lako pravite dogovore. Interesantne situacije sa suprotnim polom okrenuće vaša razmišljanja ka flertovanju. Lako se povezujete sa osobama koje vam se dopadaju.

JARAC

Ne odgovara vam u potpunosti energija ovog dana jer vam unosi nestrpljivost I nervozu. Ipak, dan je odličan da pokrenete promene u poslovnom okruženju ili da se vi drugačije postavite prema nekim saradnicima. Odlična emotivna situacija.

VODOLIJA

Razgovor sa saradnikom vam daje nadu da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Obaveze je sada lako završiti, ne ostavljajte ih za poslednji trenutak. U susretima sa suprotnim polom plenite duhovitom komunikacijom.

RIBE

Dosta toga možete obaviti lakše I brže nego inače, pa ne dozvolite da vam povremene promene u raspoloženju donesu zastoj u planovima. Komunikacija sa nekim preko posla je dosta zanimljiva I donosi vam osmeh na lice.

Izvor: prva.rs