Aca Lukas koji je javno govorio o svojim problemima sa narkoticima, kada su njegovi nasljednici u pitanju, ima samo jednu želju.

Ne bih volio da moja djeca uzimaju narkotike, samo to. Mogu i osam puta da se žene ako hoće, ne znam šta je u tome loše, samo da se ne drogiraju. Mnogo je lošije da se oženiš jednom i ostaneš do kraja života u tom lošem braku, nego da se razvedeš kaže za Blic i dodaje:

– Na svoju djecu mogu da prenesem stanove.

Pjevač ističe da bi se veoma rado vratio u neko prošlo vrijeme, u kojem se, kako kaže, znalo šta je šta.

– Ne znam koliko koštaju drva, ne znam koliko košta kilo hleba. Najljepše sam živio kad sam jeo četvrt hleba, pa izvadim sredinu, pa stavim čips unutra, pa vratim sredinu i popijem jogurt. To je bilo u osnovnoj školi. Uživali smo. To je bilo neko ljepše vrijeme – ističe pjevač.

Aca pored toga što društvene mreže koristi za najavu mnogih svojih pjesama i nastupa, bio je deo mnogih medijskih ratova. On ističe da su društvene mreže uništile narod, i da je najlakše napisati neki ružan komentar njemu, kao javnoj ličnosti.

– Društvene mreže su nas unakazile. Ljudi na društvenim mrežama o sebi stvaraju lažnu sliku. Ne mislim da smo mi popularniji od onih koji se bave nekim drugim poslom. Ali ti koji nisu popularni, smatraju da smo mi iznad njih i njihov životni uspjeh je kada mogu da prokomentarišu nešto na društvenim mrežama o nama i to uglavnom jako ružno. To ih strašno zadovoljava i sputava da rade stvari koje treba da rade u životu. Najlakše je napisati neki odvratan komentar za Lukasa, Cecu… – ističe Lukas i dodaje da ne treba nad njima da se vrši linč zato što su poznati.

Izvor: Srpskainfo