Završna, pobjedinčka tribina Ujedinjene Srpske u Bijeljini ispunila je Centar za kulturu do posljednjeg mjesta, a oni koji nisu našli mjesta ni da stoje, morali su čekati ispred.

Na tribini su predstavljeni kandidati za oba nivoa vlasti, a građani Bijeljine mogli su se uopznati i sa političkom platformom Ujedinjene Srpske.Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske ispred Izborne jedinice 6, Milan Trninić izjavio je da je rejting Ujedinjene Srpske u izbornoj kampanji drastično skočio.

– Naš rad je organizovan i kvalitetan, i tako će i u budućnosti ostati. A bez imalo sumnje mogu reći da u Izbornoj jedinici 6 očekujemo jedan siguran mandat – izjavio je Trninić.

Predsjednik Ujedinjene Srpske, Nenad Stevandić nije krio zadovoljstvo današnjom tribinom i dodao da je današnja tribina dvostruka pobjeda Ujedinjene Srpske.

– Danas je na tribinu došao jedan specijalni gost za kojeg su se mnogi potrudili da ne bude ovdje. Birači Ujedinjene Srpske odlučuju ko će pobjediti u ovim Izborima, i zbog toga su mnoge institucije prekršile sve moguće zakone kako bi pokušali da nas oslabe – istakao je Stevandić.

On kaže da napad na Milana Novitovića je i napad na institucije Republike Srpske, i to one koje savjesno rade svoj posao na dobrobit građana.

– A mi ćemo na sve napade adekvatno odgovoriti i istrajati. Kad nam pokušate slomiti nogu, mi dobijemo krila, i vjerujte mi brže letimo nego što vi trčite – rekao je Stevandić.

Izvor: Srpskainfo