Bikovi daju sve od sebe da osvoje osobu koja im je zanimljiva, Vage zahtevne

OVAN

Odličan trenutak da napravite dogovore za koje baš i neće svi znati. Takođe, osmišljavanje taktike za buduće poteze je jako naznačeno. Dosta razmišljate o nekom ko vam je trenutno nepristupačan ili daleko od vas. Mogućnost za ljubavni susret tajne prirode.

BIK

Vaša su razmišljanja jasna I potezi koje budete povukli u saradničkim odnosima biće vrlo dobri I za vas I za drugu stranu. Pravi je momenat I da kontaktirate neke ljude od kojih mnogo očekujete. Daćete sve od sebe da osvojite osobu koja vam je zanimljiva.

BLIZANCI

Neko od kolega pokušava da vam prebaci jer smatra da ste napravili grešku. Nećete dozvoliti da ovo prođe tek tako, I više je nego izvesna rasprava. Pokušajte da na miran način ovo rešite. U emotivnim odnosima lošija komunikacija I nesporazumi.

RAK

Danas je vreme da se posvetite obavezama koje ste zapostavili. Konačno rešite neke situacije, mada vam ne prija da se trenutno bakćete sa time. U emotivnom segmentu može biti divnih momenata. Velika bliskost i posvećenost u emotivnim vezama .

LAV

U poslu ćete se postaviti odgovorno prema obavezama koje morate odraditi. Nešto teži dan, ali ćete biti zadovoljni rezultatima. Prema voljenoj osobi se ponekad ponašate suviše distancirano i zvanično. Vreme je da prevaziđete neke situacije.

DEVICA

Danas ste baš u elementu. Imate pravi podsticaj, znate šta želite i trudićete se da uspešno obavite svaki razgovor. Mogućnosti za prave dogovore sa partnerima. Danas želite da pokažete voljenoj osobi romantičnost i nežnost.

VAGA

Danas ćete biti zahtevni, nespremni za kompromis. Kolege nisu navikle da se ovako ponašate. Vama je konkretno dosta nekih stvari i želite da što pre napravite promenu. U emotivnom segmentu možete se približiti osobi koja vam je interesantna.

ŠKORPIJA

Danas ste vrlo stabilni, rešeni da neke situacije završite. Jasno vam je šta morate da uradite i bićete u potpunosti posvećeni obavezama. Današnji dan iskoristite za razgovor sa voljenom osobom – možete lako rešiti neke problematične situacije.

STRELAC

Previše čekate, previše se ustručavate, previše odlažete. Nema potrebe za ovakvim ponašanjem – prevaziđite nedoumice i konačno se odvažite da se pokrenete. U emotivnim odnosima ste napravili distancu. Partneru nije jasno šta se dešava.

JARAC

Priželjkujete da odluka nadređenih bude u vašu korist. Međutim, čini mi se da nećete biti u potpunosti zadovoljni. Neka satisfakcija stoji, ali to nije ono što ste očekivali. Suviše očekujete od emotivnog partnera u ovom trenutku.

VODOLIJA

Neke kockice ste složili i sada vam je u potpunosti jasno šta morate činiti na dalje. Spremni ste da se više potrudite po nekim pitanjima. Osećate veliku bliskost prema nekome koga znate od ranije i nadate se da je i druga strana u istoj meri zainteresovana.

RIBE

Neke stvari će postati mnogo jasnije. Otkrićete informacije koje su vam potrebne da biste nastavili sa poslovnim projektom ili dogovorom. Jaka želja i nestrpljivost da budete što pre u blizini osobe koju volite. Odličan dan za iskazivanje ljubavi, nežnosti.

Izvor: prva.rs