Na svojim dvotočkašima bajkeri su prokrstarili Prijedorom, Ljubijom, do Krupe na Uni, Novog Grada, pa nazad u Prijedor. Tako su sezonu zatvorili u Moto-klubu “Otpisani”. Među 50 bajkera bili su i članovi drugih klubova.

“Ovo je bilo jedno lijepo druženje. Hvala “Otpisanima”, i uvijek ćemo se odazvati okupljanjima na kojima možemo da pokažemo svoju ljubav prema motociklima, ali i druženje”, rekao je Goran Vranješ, predsejdnik MK “Prijedor”.

“Otpisani” poručuju da sam broj bajkera pokazuje  da u Priejdoru i okolini ima ljubitelja motora i onih koji vole ovaj način života, u kojem je dobro druženje iznad svega.

“Mi smo, zaista, počastvovani što su se naši prijatelji odazvali na ovo druženje. Cilj je da zajedno pronosimo ime našeg kluba, našeg grada, ali i drugih klubova kud god da idemo. Mi stvaramo jednu novu vrijednost, jedan osjećaj da su bajkeri ljudi koji vode računa o svom ponašanju, o učešću u saobraćaju”, rekao je predjsdnik MK “Otpisani”, Slavko Vrućinić.

Kako bi te vrijednosti odgovornog ponašanja prenijeli i na neke buduće bajkere “Otpisani” su nedavno formirali sekciju skutera, kroz koju će predavanjima od strane stručnih lica, članove sekcije obučavati kako da se ponašaju u saobraćaju na dva točka.

Izvor: kozarski