Senad Hadžifejzović, vlasnik i direktor sarajevske Fejs televizije je tokom razgovora sa gostom u emisiji o tome šta da se radi sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, upitao da li je rješenje da se “smijeni, smiri, ubije?”.

Nakon ove njegove izjave, na Tviteru se oglasila Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH.

– Je li to udruženje novinara BiH sada ne smatra da treba da se oglasi povodom skandaloznog poziva na ubistvo u sred emisije od strane njihovog “uvaženog kolege”? Zašto RAK ćuti? Čije se odobrenje čeka da bi se reagovalo? – napisala je Gorica Dodik na svom Tviter profilu.

Dodala je da je prvo krenulo sa pozivom na Miloradovo ubistvo u komentarima na portalima, pod punim imenom i prezimenom i niko odgovarao nije.

– Sada novinar na televiziji to izgovori i naravno da će ostati samo na tome – poručila je Gorica, pa dodala:

– Sljedeće šta možemo očekivati da neki zvaničnik iz BiH ili turista to kažu i da se to smatra slobodom govora, da se to podrazumijeva kao način na koji je najlakše “skloniti” nekoga ko im zasmeta u sprovođenju sodome i gomore i njihovih zapadnih vrijednosti ovdje – napisala je Gorica na svom profilu.

Izvor: Srpskainfo