Jarčevi su jedan od najozbiljnijih znakova kada je u pitanju radna etika, dok su Ribe pune sažaljenja…

Ovan

Ovan je neverovatno hrabar i njegova hrabrost isijava kroz sve što radi. Svima su zanimljivi i stalno žele da budu u vašem društvu. Suprotni pol voli optimizam kojim zračite i uvek su dobro raspoloženi kada su sa vama.

Bik

Bikovi su odani i suprotni pol to primećuje kada ih prvi put upoznaju. Kada volite, volite svim srcem i ispunjavate svetlom sve oko vas. Takođe, volite romantiku i svi su zainteresovani za tu vašu slatku stranu.

Blizanci

Nežno i ljupko srce Blizanca je definitivno magnet za suprotni pol. Oni ne mogu da si pomognu pa već pri prvom susretu primećuju koliko ste slatki i simpatični. Iako vas obuzima nervoza kada ste s osobama suprotnog pola, oni to smatraju ljupkim i simpatičnim.

Rak

Rakovi vole umetnost i sve što je kreativno. Suprotnom polu se sviđa ta osobina i potpuno ih osvojite čim počnete da govorite o svojim strastima. Iako ponekad postanete vrlo emocionalni, onima suprotnog pola to uopšte ne smeta i tvrde da je to zapravo osvežavajuće.

Lav

Suprotni pol je odmah privučen veselom naravi Lava. Vi ste neverovatno topli i drugi se osećaju posebno u vašoj prisutnosti. Suprotni pol vidi vašu strast i oduševljava ih vaša sposobnost da obasjate svaki prostor u kom se nalazite.

Devica

Devica je jedan od najodanijih znakova. Nikada ne odustajete od ljudi, čak i ako vam oni daju dobar razlog za to. Neverovatno ste vredni. Oni suprotnog pola obožavaju vašu radnu etiku i ponekad mogu biti čak malo i ljubomorni što vam sve tako dobro ide.

Vaga

Vage su pričljive i suprotnom polu nikad nije dovoljno njihovih priča. Iznenađuju ih vaše duhovite šale i duboki razgovori i ne mogu si pomoći, zaljubljuju se u vas sekundu nakon što vas upoznaju.

Škorpija

Škorpije su odlučne i ne dopuštaju da im iko stoji na putu. Za njih prepreke ne postoje. Drugi mogu biti iznenađeni njihovim stavom kada ih upoznaju, ali polako će shvatiti koliko su šarmantni i dragi. Iako ste marljiv radnik, vi ste takođe i pravi, iskreni prijatelj. Vaša lojalnost je ono što najviše osvaja.

Strelac

Suprotni pol voli „otkačenost“ Strelca. Vaša buntovnost im je simpatična. Osobe suprotnog pola vole vašu otvorenost i iskrenost. Takođe smatraju da ste neverovatno zabavni, piše Atma.hr.

Jarac

Jarac je jedan od najozbiljnijih znakova kada je u pitanju radna etika. Vama porodica znači sve i osobama suprotnog pola se sviđa ta usmerenost na porodicu. Sviđa im se što ih stavljate na prvo mesto i što planirate da i sami osnujete porodicu jednog dana.

Vodolija

Vodolije su harizmatične i definitivno energične. Uvek pozitivno zračite, vaša duša kao da je izrađena od vatre. Suprotni pol voli vašu spontanost i uvek su sigurni da će s vama imati nezaboravan provod. Vi ste život svake zabave, a oni to obožavaju.

Ribe

Ribe su pune saosećanja i sažaljenja, a to je ono zbog čega sve osobe suprotnog pola luduju za vama. Tako ste ljubazni i šarmantni da oni zbog toga ne mogu ni da zamisle kako bi vas neko mogao pustiti. Takođe im se sviđa vaša mudrost i sposobnost rešavanja bilo kakvih problema. Drugi vole da provode vreme sa vama jer ih vaš optimizam čini srećnijima.

Izvor: prva.rs