Opozicionar Nebojša Vukanović demantovao je sam sebe u navodnim borbama i naporima da se suzbije kriminal.

Naime, protiv dvojca iz Istočnog Sarajeva podignuta je optužnica zbog sumnje da su vršili malverzacije prilikom prijavljivanja kandidata za slušanje teorijske obuke za polaganje vozačkog ispita i na taj način su ukrali skoro 10.000 KM. Zanimljivo je da se radi o Željku i Tijani Koprivica koji su očigledno prijatelji Nebojše Vukanovića koji je zakleti borac protiv ovakvih i sličnih stvari.

Naime, u optužnici je navedeno da je ovaj dvojac duži vremenski period radio ove malverzacije a Vukanović je krajem septembra objavio fotografiju sa pomenutim Željkom.

“Istankuti borac za Pravdu i red, Željko Koprivica iz Vlasenice”, napisao je Vukanović.

Vukanović koji je poznat kao neko ko je protiv sistema i svega u ovoj državi te kao borac protiv kriminala i sve oko sebe optužuje za isti, nasmijan je pozirao u zagrljaju Koprivice.

“Ponosni smo što u svojim redovima imamo ovakve ljude, koji su u svojim sredinama prepoznati kao časni i pošteni građani”, napisao je Vukanović.

Očigledno je da Vukanović ima dvostruke aršine po kojima mjeri da li je neko kriminalac ili nije. Pa tako one od kojih ima koristi i koji ga podržavaju ne smatra kriminalcima iako su ugrozili stotine ljudi svojim kriminalnim radnjama.

Izvor: ATV