Predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka Draško Stanivuković izjavio je sinoć da ima ambiciju da bude izabran za predsjednika PDP i da ne postoji sukob između njega i potpredsjednika stranke Jelene Trivić već jednostrani napadi na koje nije odgovorio.

Stanivuković je rekao da za predsjednika PDP, osim ambicije, ima i kapacitet i potencijal, te da sve to potvrđuju izborni rezultati stranke u Banjaluci, koja pokazuje rast.

– To ne znači da ja to moram ili treba da budem (predsjednik). Politika je proces odlučivanja ko ima većinu i šta drugi ljudi u Predsjedništvu PDP misle o tome – rekao je Stanivuković.

Na pitanje da li to znači da neće napuštati PDP, Stanivuković je rekao da želje drugih ili te priče traju godinama, a da je njegovo mišljenje da PDP treba iznutra da očvrsne i ojača.

Na konstataciju da je Jelena Trivić ranije poručila “ili ona ili Stanivuković u PDP-u”, Stanivuković kaže da je to rekla Trivićeva, ne on.

Stanivuković je rekao da ne postoji sukob između njega i Trivićeve, već jednostrani napadi i jednostrane kvalifikacije na koje on nije odgovorio.

– Želim sve najbolje i svu sreću Jeleni Trivić. Ona je odlučila sama da napravi takav korak – istakao je Stanivuković, koji je i gradonačelnik Banjaluke.

Autor: SRNA/Srpskainfo