Draško Stanivuković se po svemu sudeći u ovim trenucima vidi kao pravo rješenje za PDP. Inicijativu, ali i želju da bude predsjednik stranke počeo je sve otvorenije pokazivati. Uvjeren je kaže da potencijal ima. Izborni rezultat očigledno mu je i najjači adut, jer se na njega u ovoj priči najviše poziva.

“Ja imam ambiciju imam kapacitet vjerujem u to, a na kraju rezultati to pokazuju, ali to opet ne znači da vi to morate ili trebate biti to je politika proces odlučivanje ko ima većinu šta drugi ljudi u Predsjedništvu misle o tome”, rekao je Draško Stanivuković, član Predsjedništva PDP-a.

Upravo je taj isti izborni rezultat pokazao stvarno stanje unutar same stranke. Zaratilo se u PDP-u poslije izbora i javno.Varnice na relaciji Trivić-Stanivuković rasplamsale su se do te mjere da je Trivićka rukovodstvu partije nedavno postavila ultimatum da biraju između nje i Stanivukovića. Staniuvković kaže da sukob među njima ne postoji već samo jednostrani napadi i kvalifikacije na koje on nije odgovario.

“Mogu vam još ovo reći ja sam joj predložio da bude predsjednik PDP-a prije nego što me napala rekao joj nemam ništa protiv izvolite ako je to mir u kući izvolite”, rekao je Stanivuković.

– Jeste dobili odgovor?

“Ne. U njenoj objavi znate šta je jedino tačno, možda pravopis i gramatika jedino to”, rekao je Stanivuković.

Stanivuković je nedavno i sam istakao da je PDP zreo za reforme, ali i da je vrijeme za neka nova lica. U cijeloj ovoj priči o PDP-u primjetno je i to da predsjednika Branislava Borenovića najmanje ima. Dešavanja u stranci i međusobne optužbe ne komentariše.

Iako je postalo evidentno da je PDP poslije izbora u fazi rasula i da ova stranka svakim danom sve više puca po šavovima do njenog predsjednika ipak je najteže doći. I danas smo očekivali komentar Branislava Borenovića na izjavu Draška Stanivukovića o njegovim ambicijama da bude predsjednik stranke, ali na naše pozive nije odgovarao.

Izvor: ATV