Moguće je da će Device baš ovog dana morati da završe obaveze za koje su se nadali da će moći da ih prolongiraju…

OVAN

Danas je potrebno da što više budete u pokretu, okruženi prijateljima i osobama koje vam donose dobro raspoloženje. U suprotnom – moguće je da ćete makar u prvom delu dana biti neraspoloženi i vrlo nervozni.

BIK

Ukoliko ste planirali da dan provedete sa emotivnim partnerom, očekujte u početnom momentu neusaglašenost i nervozu. Ova čudna i napeta energija popustiće, dajte priliku jedno drugom da se dobro provedete.

BLIZANCI

Svesno ćete zanemariti ono što ste obećali ili obaveze koje imate i okrenuti se svojim planovima. No, budite sigurni da ćete pre ili kasnije, ovo morati da odradite. Više vodite računa o novcu – danas vam lako klizi iz ruku.

RAK

Manji problemi sa mlađim ukućanima. Moguće je da ćete biti zabrinuti zbog nekog od članova porodice. Možda bi danas bio dobar momenat da se i odmorite – poprilično vas je iscrpela prethodna nedelja i može se javiti prolazna malaksalost.

LAV

Vi biste na jednu stranu, a emotivni partner ima neke druge ideje za vas dvoje. Teško će danas biti uklopiti se, makar u prvom delu dana. Ako već ne možete da se dogovorite – onda idite i provedite se, svako za sebe.

DEVICA

Iako ste mislili da ćete ovog dana moći da se opustite i odmorite – ispada da ćete naprotiv, baš biti vrlo aktivni. Moguće je da ćete baš ovog dana morati da završite obaveze za koje ste se nadali da ćete moći da ih prolongirate.

VAGA

Vaše raspoloženje je dobro i sigurno je da nećete dozvoliti da vam ga bilo šta pokvari. Napravili ste odličan plan i dogovore sa prijateljima i spremate se da se provedete. Pa čak i ako to znači da ćete debelo opustošiti svoj novčanik.

ŠKORPIJA

Neke situacije danas vam jako odvlače pažnju, čak donose napete i stresne momente. Ukoliko majstorišete po kući – pazite da se ne povredite. Takođe, mogući su kvarovi kućnih aparata, pa će biti potrebno i da angažujete majstora.

STRELAC

Strelčevi su rešili da sve nedoumice i probleme potisnu u drugi plan i da ovaj dan iskoriste samo za akciju. Da li će to biti sa prijateljima, porodicom ili partnerom – nije ni važno. Bitno je da se nešto dešava i da postoji dobro raspoloženje.

JARAC

Da li dati prednost prijateljima ili emotivnom partneru – pitanje je sad. Ukoliko želite mir u kući, savet je da ipak date dovoljno vremena i pažnje osobi koju volite, pa makar i u večernjim satima. Umete vi da pronađete pravi način kako da svi budu zadovoljni.

VODOLIJA

Sve ćete ostaviti, pa čak i obaveze na pola odrađene – i otići da se vidite sa prijateljima. Ovog dana vas ne drži mesto i osećaćete se dobro samo ukoliko ste u pokretu. Ukoliko imate osobu koju volite – obavezno u zajedničku akciju i provod!

RIBE

Nemojte dozvoliti da voljena osoba danas ode u neki drugi plan. Nemojte svoje kompletno vreme posvetiti prijateljima – ostavite dovoljno prostora i za partnera. Potrebno vam je da provedete dovoljno kvalitetnog i dobrog vremena.

Izvor: prva.rs