Predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Vlado Đajić reagovao je na izjavu potpredsjednika Gradskog odbora PDP Banjaluka Nebojše Drinića koji je ranije istakao da je u SNSD naveče disko, a ujutro ordinacija.

Vlado Đajić u objavi na društvenim mrežama rekao je da oni u svojim redovima imaju zavidan broj stručnih i školovanih ljudi od čijeg znanja i sposobnosti treba da imaju koristi, prije svega, građani.

– Tužno je da se na nož dočekuje svaki potez pa i onaj koji mnogima može da spasi život. To svakako govori više o onima koji to rade bez imalo promišljanja i isključivo sa ciljem obezvrjeđivanja političkog protivnika. Zar nekome može da smeta pregled pacijenata i spašavanje života. Gradski odbor SNSD je veoma ozbiljna politička organizacija koja ima 28 savjeta i skoro svaki dan se dešavaju predavanja, tako je bilo moje i predavanje mojih saradnika o prevenciji moždanog udara i tu nema zloupotrebe, pregledi se neće raditi na UKC već u registrovanoj zdravstvenoj ustanovi sa kojom imamo ugovor – rekao je Đajić.

Putem videa objavljenog na društvenim mrežama je pozvao Drinića da održe predavanje iz svoje struke, mada, kako Đajić dodaje, ne zna ni šta su po zanimanju ni šta mogu da ponude narodu.

Izvor: Srpskainfo