Pjevač Halid Muslimović godinama se sudi sa Sonjom Bašić, za koju negira da je bio u emotivnoj vezi, dok ona tvrdi suprotno.

Ona je sada otkrila da joj pjevač navodno i dalje šalje poruke, pa je kao dokaz dostavila i prepisku, a kako navodi, Muslimović joj je pisao prije tri nedjelje.

U njima se jasno vidi da Halid navodno pokušava da izgladi odnose sa Sonjom, a čak joj je nudio i prijedloge za zajednički “milionski biznis”.

– Ja sam tebe htio juče da zovem, ali opet s***š, a i otišla si. Imam biznis mnogo dobar, od miliona. Imam dobar prijedlog za biznis, nije kriminal. Ali kako da ti vjerujem? – piše u jednoj poruci.

– Nemoj ti meni vjerovati. Imaš ženu svoju – odgovorila mu je ona.

Muslimović je potom rekao Sonji da je bolje da odustane od svega, odnosno od tužbi, te da će tako pobijediti. Potom joj je poslao sliku iz svog hotela u Prijedoru na kojoj stoji alkoholno piće uz koje joj nazdravlja.

– Za tvoju sreću – napisao je on, dok se u pozadini vidi ime njegovog hotela.

– Ja ću ti pjevati. Stalno ćeš me voljeti. Vidi kako mi je lijepa košulja. Meni treba odmor i romantika. Prvo par dana Beograd, pa Istanbul i dalje… – neke su od njegovih poruka.

Kako mu je Bašićeva na svaku odgovarala nezainteresovano, Halid ju je ubrzo navodno blokirao na Viberu. Međutim, svaku od prepiski je sačuvala i predala ih svome advokatu.

– Svaku poruku koju šalje sam predala advokatu i svaka će biti vještačena i predata policiji i tužilaštvu. Ove poruke poklanjam njegovoj ženi da se uvjeri ko koga juri i traži sve vrijeme – rekla je Sonja.

Inače, Halid Muslimović pobjesnio je na snimanju novogodišnjeg programa zbog pitanja o bivšoj ljubavnici.

FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

– Je ste vi bili u krevetu sa njom pa ste vidjeli mene? Ona tvrdi, ona ima svoj film – počeo je Muslimović.

Kada su mu novinari spomenuli odluku suda u Prijedoru koji je odbio njegovu žalbu i potvrdio prvostepenu presudu da je dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati dug u iznosu od 67.000 evra, pokušao je da se opravda, piše Telegraf.

– Priča oko suda još uvijek traje, e sad, šta to znači da me je dobila? Izgubio ili dobio sud, idemo dalje, ko ne zna da poleti, taj je mrtav konj! Šta je 67.000 evra, šta je to?! Šta je problem, ja sam u ratu izgubio 10.000.000, izgubio sam silne novce u banci, za vrijeme korone nismo radili ni ja ni porodica… Nikome nismo kukali niti tražili, šta je problem – kazao je Muslimović u jednom dahu.

Izvor: Srpskainfo