Jutro će danas u Srpskoj biti umjereno do pretežno oblačno, suvo i hladnije, sa mrazom u sjevernom pojasu, brdovitim i planinskim predjelima.

Po kotlinama, na visoravnima i oko rijeka lokalno magla, pokazuje prognoza vremena Hidrometeorološkog zavoda Srpske.

Tokom dana će biti promjenjivo do pretežno oblačno i hladno, na sjeveru i jugu sa sunčanim intervalima. Popodne i uveče smanjenje oblačnosti u većini predjela.

Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni, u Hercegovini slaba bura.

Minimalna temperatura vazduha: od -4 do 2 stepena, na jugu do 8, a u  višim predjelima hladnije, od -7 stepeni, izraženije na zapadu. Maksimalna temperatura od -1 do 4, na jugu do 13, a u višim predjelima od -4 stepena.

Sutra jutro malo do umjereno oblačno, suvo i hladno, sa slabim mrazom. Na jugu pretežno vedro. Tokom dana uz promjenjivu oblačnost i sunčano u dosta krajeva.

Minimalna temperatura od -3 do 2, na jugu do 5, a u višim predjelima od -5 stepeni, maksimalna od 3 do 8, na jugu do 12, u višim predjelima od 0 stepeni.

U utorak jutro pretežno vedro, suvo i hladno, sa slabim mrazom. Mestimično oko rijeka i po kotlinama sa maglom. Tokom dana uz promjenjivu oblačnost i sunčano vrijeme, na jugu toplije.

Minimalna temperatura od -3 do 3, na jugu do 7 stepeni, maksimalna od 3 do 8, na jugu do 13 stepeni.

Izvor: Srpskainfo