Ovo je Stanko. Dječak heroj koji je branio igralište od huligana, pa na kraju i sam bio žrtva nasilnika.

Predsjednik opštine Zvezdara u Beogradu obišao je danas dječaka Stanka koga su sinoć povrijedili maloljetni huligani dok je štitio dječije igralište od vandalizma.

 

– Situacija nije naivna, po dosadašnjim informacijama djeca su formirala razne grupe, vrbovana po osnovnim školama, dokazuju se na Tik Toku i drugim društvenim mrežama, prerastaju u male kriminalce i spremni su na sve da bi bili pohvaljeni u grupi. Roditelji pazite na vrijeme! – stoji u Instagram objavi Gradske opštine Zvezdara gdje je objavljena i zajednička fotografija predsjednika ove opštine Vladana Jeremića i hrabrog dječaka, a koga je Jeremić danas obišao.

Podsjetimo, sinoć oko 21.30 grupa maloljetnika iz naselja Braće Jerković pravila je haos na dječijem igralištu u naselju Vojvode Vlahovića.

Palili su baklje, vrijeđali prolaznike, uništavali su jedino dječije igralište koje je napravljeno u ovom naselju, a namijenjeno za 2.000 djece ovog naselja.

 

– Naš komšija, dijete od 16 godina je riječima branio igralište i završio je sa teškim tjelesnim povredama. Delikventi koji devastiraju zajedničku imovinu snimljeni su sa više nadzornih kamera, a ovo je samo jedan od snimaka koji je nastao neposredno pored kuće našeg pretučenog komšije – piše u objavi na instagramu, prenosi Blic.

Izvor: Srpskainfo