Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poželjela je u čestitki svim pravoslavnim vjernicima da Badnji dan i Božić ispune domove i srca vjernika snagom ljubavi, radosti i sloge.

Neka praznični dani budu prožeti istinskim ljudskim vrijednostima, porodičnim zajedništvom, poštovanjem i čovjekoljubljem – poručila je Cvijanovićeva u čestitki koju je uputila Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti.

Ona je povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika – dana Hristovog rođenja, uputila iskrene čestitke, sa željom za dobro zdravlje, duhovni mir, sreću i blagostanje, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana i predsjedavajuće Predsjedništva BiH.

– Uz najbolje želje da praznik Hristovog rođenja provedete sa svojim bližnjima, u duhu jevanđeljskog praštanja, pozdravljam Vas tradicionalnim hrišćanskim pozdravom: “Mir Božiji – Hristos se rodi!” – navodi se u čestitki.

Autor: SRNA/Srpskainfo