Folkera Halida Muslimovića tužila je prijateljica Azi Handžić jer je od nje pozajmio ogroman novac i još joj nije vratio.

Naime, sada je odlukom Osnovnog suda u Prijedoru, odlučeno da je folker dužan da plati 45.750 evra Azi Handžić na ime duga, plus kamatu od 4.600 evra.

– Tuženi je koristeći prijateljske odnose s njom u više navrata u dužem vremenskom periodu uzimao zajam od Aze radi vraćanja dugova kamatarima, popravke automobila, plaćanje advokatskih troškova, stana, kupovinu garderobe, plaćanje kazni i tako uzeo na zajam iznos od 47.500 evra. Ti iznosi su evidentirani u rukopisu i uz svaki iznos je naznačena svrha, o čemu postoje dokazi (opomena pred tužbu sa povratnicom od 19.11.2013 – navodi se između ostalog u presudi koja sadrži čak 24 strane.

U sudnici je naime, kako se navodi u pjevačevu korist svjedočio njegov prijatelj Aleksandar Čuković, ali je navodno utvrđeno da nije govorio istinu, pa je Azin advokat Dragan Tolimir zatražio od sudije da podnese prijavu protiv svjedoka zbog lažnog svjedočenja.

Svjedok je rekao da pjevač nije uzimao pare od Handžićevih i da je sam gradio kuću u Sarajevu od temelja. Međutim utvrđeno je da je Halid tu nekretninu kupio kad je već bila kompletno izgrađena, piše Kurir.

Muslimović je navodno pobjesneo i kada je advokat bivših prijatelja rekao da će tražiti da se sasluša i pjevačeva supruga Adelisa. Ona je kako je navedeno i u tužbi, uzela garderobu iz butika Aze Handžić u vrijednosti od 3.000 evra i to joj nije platila.

Handžićeva je nakon završenog ročišta pred sudijom poručila Muslimoviću: “Danas, za mjesec ili za godinu dana vratićeš mi moje pare”. Muslimović je u bijesu napustio sudnicu.

Izvor: Srpskainfo