U prijedorskoj kasarni “Žarko Zgonjanin” priređen je tradicionalni božićni prijem.

Vršilac dužnosti komandanta Prvog pješadijskog bataljona Šeste pješadijske brigadepukovnik Dragan Malić rekao je da je Božić, pored svega ostalog, i praznik okupljanja s porodicom i prijateljima.
“Tako smo mi danas ovdje okruženi nama dragim prijateljima i saradnicima sa kojima već duži vremenski period sarađujemo u izvršenju zajedničkih zadataka. Iskreno se nadamo da će takav trend ostati i ubuduće”, rekao je Malić novinarima.

Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor rekao je da grad Prijedor ima odličnu saradnju s vojnicima Trećeg pješadijskog /Republika Srpska/ puka i da su oni uvijek uz sugrađane i pomažu grad kad se održavaju sportske, humanitarne i kulturne manifestacije.
“Kad je najteže bilo, oni su bili tu uz nas, kada su nas pogodile elementarne nepogode. Ja im se još jednom ovim putem zahvaljujem. Iskreno se nadam se da ćemo ovakav visok nivo komunikacije i nastaviti”, poručio je Javor.
On je dodao da kasarna ima podršku grada, da se to pokazalo više puta, da su neki projekti ovdje i realizovani i da se tako nastavlja i dalje.Prijemu u prijedorskoj kasarni prisustvovali su predstavnici javnog i privrednog života.

Izvor: prijedorgrad