Na šokantnom snimku, za koji se pretpostavlja da je nastao u Sarajevu tokom međunarodnog fudbalskog turnira za dječake “Šampion junior kup”, vidi se kako grupa dječaka skandira “Ubij Srbina”!

Nakon toga je uslijedio napad na grupu roditelja mladih fudbalera FK Zvezdara iz Beograda kada je jedan od njih povrijeđen nožem.

Kako se može vidjeti na snimku, ovaj sramni trenutak se dogodio tokom utakmice. Dječaci u tamnim dresovima, pretpostavlja se nekog kluba iz BiH, zagrlili su se dok su stajali pored terena i počeli su da skaču i skandiraju “Ubij Srbina”.

Utakmica, barem dok traje snimak, nije prekidana, a u jednom trenutku se čuje kako muški glas dobacuje “Ej, ko ti je to rekao da pjevaš?”.

Nije poznato ko je muškarac koji je reagovao, ali se očigledno zgranuo kada je čuo da tako mala djeca izgovaraju tako užasnu stvar.

Poslije toga, u hotel u kom su bili smješteni u Sarajevu upala je grupa muškaraca i nasrnula na roditelje. Jedan od njih je povrijeđen u napadu nožem.

– Došla je i policija, tamo je opšti haos sada. Dio naših dječaka i odraslih koji su s njima tamo u hotelu su praktično blokirani i ne mogu da izađu jer se plaše huligana i novog incidenta. Htjeli su da krenu nazad za Srbiju – kaže čitalac Kurira.

Izvor: Srpskainfo