Bosanskohercegovački jutjuber Bakir Karasalihović na svom kanalu objavio je video koji je u mnogima probudio nostalgiju za jednom od napopularnijih serija na ovim prostorima “Lud, zbunjen, normalan”.

Naime, Bakir je odlučio saznati gdje se nalazi kultni stan Fazlinovića, kafić San Remo, studio Akord i druge lokacije koje su se pojavljivale u seriji.

U tome mu je pomogao mladi glumac Tarik Džinić koji je bio u ulozi Džebre u posljednje dvije sezone serije.

Najprije su prošetali ulicom kralja Tvrtka u Sarajevu gdje su snimane brojne scene, ali i gdje se nalazio kafić San Remo.

Tarik je otkrio da, iako se serija više ne snima, brojni turisti i ljubitelji serije traže kultni kafić, raspituju se po forumima, kod taksista, kontaktiraju glumce…

– Ovdje je bio taj kafić, no danas je ovaj prostor napušten – objasnio je Tarik, a onda su otišli do ulice Valtera Perića gdje se prema seriji nalazio stan Fazlinovića.

– Možda ću vas sada razočarati, ali taj stan ne postoji. Dakle sve što ste vidjeli tokom svih sezona je bio studio. Dakle, uključujući i San Remo i studio Akord kao i stan Fazlinovića koji svi traže, stan ne postoji – otkrio je Tarik.

Brojni gledaoci u komentarima su se zahvalili na ovom videu i poručili Bakiru da nastavi snimati zanimljiv sadržaj.

Izvor: Srpskainfo