Policijska uprava Prijedor oglasila se nakon pucnjave u mjestu Kriva Rijeka, na području Kozarske Dubice, u kojoj je ranjen muškarac, rekavši da preduzimaju sve potrebne mjere i radnje kako bi utvrdili okolnosti ovog slučaja.

“Policijski službenici Policijske uprave Prijedor pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti upotrebe vatrenog oružja i nanošenja povreda licu D.V. iz Кozarske Dubice, koje je Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno juče oko 17,30 časova”, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Podsjetimo, kako je ATV sinoć nezvanično objavila, D.V. je povrijeđen na lokalnom putu u mjestu Kriva Rijeka prilikom sukoba sa bračnim parom I.K. i B.K., koji su pucali u njega.

Kako saznajemo, do fizičkog sukoba je došlo zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa. U toku obračuna I.K. i B.K. su upotrijebili pištolj, ispalili su jedan hitac u pravcu D.V., te ga pogodili u stomak.

Povrijeđeni muškarac je smješten u Opštu bolnicu u Prijedor.

Izvor: ATV