Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić danas se, nakon operacije ramena, vratio svojim redovnim poslovnim obavezama, saopšteno je iz UKC.

Nakon kontrolnog pregleda i vađenja konaca, Đajić je upriličio prijem za članove Daun sindrom centra Banjaluka čiji je ambasador i koji su mu pružali bezrezervnu podršku i tom prilikom poklonili svoj umjetnički rad “Drvo zdravlja”.

zdravlja”.

 

On je tokom sastanka istakao da je primio nekoliko hiljada poruka i poziva podrške, te dodao da se pažnja koju su “Djeca sunca” iskazali u proteklom periodu ne može mjeriti ni sa čim, kao i da su nakon operacije oni bili među prvima koji su se interesovali za njegovo zdravlje.

– Zato sam danas, prvog radnog dana nakon operacije, dočekao moje drugare iz Daun centra. Ispred mene je period potpunog oporavka, ali danas sam jedva dočekao da ih zagrlim. Danas je to bilo moguće samo sa jednom rukom, a za mjesec dana ću ih zagrliti sa obje ruke i nastaviti da ih svesrdno podržavam u njihovim aktivnostima i poboljšanju kvaliteta života – rekao je Đajić.

Članovi Daun sindrom centra Banjaluka su Đajića informisali da se pripremaju za put u Solun gdje će prisustvovati nizu manifestacija u obilježavanju Međunarodnog dana djece sa Daunovim sindromom.

Oni su poželjeli su Đajiću potpuno ozdravljenje i da ih što prije posjeti u njihovim prostorijama.

Direktor UKC Republike Srpske Vlado Đajić operisan je 19. februara u toj zdravstvenoj ustanovi.

Operacijom je, kako je naveo na Fejsbuku sanirao staru povredu ramena.

Autor: SRNA/Srpskainfo