Opasno, bizarno i jezivo, riječi su kojima su korisnici društvenih mreža opisali video snimka koji je navodno nastao na putevima BiH, a na kojem se vidi kako vozač “pežoa” ugrožava bezbjednost učesnika u saobraćaju.

a Fejsbuk stranici Krajina.ba, pojavio se snimak od koga se diže kosa na glavi od količine prekršaja koji je nesavjesni vozač napravio u nešto manje od jednog minuta, koliko snimak traje.

Naime, vozač “pežoa”, prelazio je u suprotnu traku i tom prilikom, išao direktno na ostale učesnike u saobraćaju. Tokom sumanute vožnje on je ugrozio bebjbednost velikog broja učensika u saobraćaju, počevši od autobusa, preko putničkih vozila, koja su se sklanjala u stranu svaki put kada je išao suprotnom traku u njihovom smjeru.

Kako se vidi na snimku, vozač bi im išao u susret velikom brzinom, a kako bi izbjegli susret, pojedini vozači samo što nisu sletjeli sa puta.

Vozač koji je išao iza njega i sve snimao telefonom, pokušao je sirenom da skrene nesavjesnom vozaču pažnju.

Za sada se ne zna kada i gdje je tačno nastao šokantni snimak, kao ni to da li je sve rađeno iz obijesti ili je osoba za volanom bila pod uticajem alkohola, psihoaktivnih sredstava ili mu je pozlilo tokom vožnje.

U komentarima ispod snimka, korisnici Fejsbuka nisu štedjeli riječi na račun nesavesnog vozača: “10 godina robije, i doživotno oduzeti vozačku”, “I sad viđajte što omladina gine svaki dan na cestama ne voze ljudi nego šejtani.. i kad neki pogine svi kao žale a niko ne osuđuje alkoholizam i poroke.. Stanje jednog naroda se neće promijeniti dok se sam narod ne promijeni.”, “Ako je blefirao, provocirao i strašio ostale učesnike u saobraćaju treba mu oduzeti doživotno vozačku dozvolu, ako je posjeduje”, samo su neki od komentara, piše Blic.

Izvor: Srpskainfo