Dojučerašnji trener Slobode iz Novog Grada Zoran Bujić oštro je reagovao nakon što mu je saopšteno da više nije šef struke na “Mlakvama”.

Iskusni stručnjak koji je i u igračkoj karijeri ostavio dubok trag u Novom Gradu otvoreno je napisao da nije imao autonomiju u radu i da nije želio da usliši želje prvog čovjeka kluba Mladena Bosančića.

– Prvi put u karijeri sam dobio otkaz i to od mog kluba što sam najviše volio i cijenio od svih u karijeri (Sloboda je jedna jedina, a ne pojedinci). Naravno da sam ga zaslužio, doživio sam poraz u jednoj utakmici (smijeh)… Zahvaljujem se svima koji su me podržavali i kao igrača, ali ja sam trener koji ne ispunjava želje predsjednika i člana uprava. Sramno sam se osjećao slušajući neboloze kako mi trebamo igrati, a ljudi nisu gledali utakmicu prije Slobode 20 godina. Kažu mi moramo sa trojicom pozadi, što nije ni problem da ima razloga… Ma sve na stranu, sve najbolje Slobodi, a ti sad postavi trenera kojem ćeš sastavljati ekipu. Sve vam najbolje želim… Slobada u srcu – emotivno je napisao Bujić.

Njegov odlazak desio se dan uoči derbija prvenstva sa Krupom, pa je pitanje u kakvom će stanju igrači dočekati lidera na tabeli.

Izvor: Srpskainfo