Foto: Gutesa/Shutterstock

Saznajte šta vam zvezde poručuju ovog četvrtka…

OVAN

Istina je da je poslovni segment pod pritiskom i pomalo turbulentan, ali ste vi u dobrom raspoloženju i spremni da se uhvatite u koštac sa svim problemima. U emotivnom delu danas se osećate vrlo dobro i stabilno – uživaćete sa partnerom.

BIK

Vrlo malo vam je vremena ostalo da biste završili sa nekim obavezama. Nervira vas što će vam neko non stop stajati nad glavom i požurivati vas. Bićete nervozni. Pokušajte da ovaj nemir ne prenesete u svoje emotivne relacije.

BLIZANCI

Očekujte buran dan, obaveze i gužvu. Sigurno je da će vam radno vreme proleteti očas posla – potrudite se da stignete da završite one najbitnije obaveze. Pomalo ste nervozni jer vam se čini da osoba koja vam se dopada ne reaguje onako kako ste očekivali.

RAK

Dosta ste nestrpljivi i nadate se da ćete uspeti da jedan dogovor ili poslovni projekt pokrenete. Moguće je da dođe do izvesnog odlaganja, pripremite se unapred. U kontaktu sa voljenom osobom možete reći nešto što ne mislite.

LAV

Danas imate mogućnost da pokažete koliko ste sposobni i da rešite jednu poslovnu zavrzlamu. Svakako ne očekujte lagan put. U nekim stvarima preterujete kada je voljena osoba u pitanju. Pustite da danas sve ide nekim normalnim, laganim tokom.

DEVICA

Možda imate najbolje namere, ali će oni sa kojima dolazite u kontakt, smatrati da ste isključivi i rigidni po nekim pitanjima. Bilo bi dobro i da odnos prema voljenoj osobi ublažite – ne morate reći baš ono za šta znate da će druga strana odreagovati.

VAGA

Ne dopada vam se kada vas kolege ili nadređeni podsećaju na nešto što ste trebali da uradite, a niste. Ipak, sigurno je da danas možete očekivati baš nešto tog tipa. U vašem poslovnom okruženju danas se pojavljuju zanimljivi ljudi. Bićete zainteresovani.

ŠKORPIJA

Vi biste danas mogli baš da odmerite ono što ćete reći, a ne da se istrčavate pred rudu. Vaše reči svakako imaju veliku težinu, zato ih birajte. U odnosu sa voljenom osobom pokazaćete određeno nezadovoljstvo njenim ponašanjem.

STRELAC

Jako vam je stalo da ostavite dobar utisak. Ipak, nemojte preterivati – pustite da vaša dela govore, nemojte upasti u trip samohvaljenja. Emotivni partner može pomisliti da danas ne birate reči – iz tog razloga – razmislite pre nego što progovorite.

JARAC

Svesni ste da je neophodno da dobro razmislite o svojim potezima. Jasno vam je da morate sačekati neko vreme, ali vas nestrpljivost itekako drma. Ne savetuje vam se da danas pokrećete veće aktivnosti, jer postoji velika šansa da ćete pogrešiti.

VODOLIJA

Malo ste se „rasuli“ kada su vaše svakodnevne obaveze u pitanju. Umesto da se fokusirate na jednu stvar, vi pokušavate da sve završite odjednom. Napravićete velike greške ako tako nastavite. Jako vam se dopada način na koji neko pokušava da vam se približi.

RIBE

Neke planove morate razraditi, ali se nadate da će vam saradnici biti od pomoći i usmeriti vas na pravu stranu. Imate podršku, potrebno je samo da je zatražite. Razmišljate o dogovoru sa voljenom osobom i nadate se da ništa neće poremetiti vaše planove.

Izvor: prva.rs