Prema astrologiji, naš horoskopski znak je “krivac” za sve posebne osobine koje privlače pažnju drugih ljudi.

Oni ne samo da određuju našu ličnost, već mogu da odrede i crte lica ili tena, kao i fizičke predispozicije.

Kakvu lepotu poseduje svaki od znakova? Koji znak je na vrhu liste najprivlačnijih ljudi?

Ovan ima moćnu lepotu

Sa svojim kvadratnim licem, Ovnovi uglavnom imaju moćan izgled koji nikada ne prolazi nezapaženo. Njihove intenzivne oči mogu se protumačiti kao agresivne i zastrašujuće, naročito ako su praćene debelim obrvama.

Lepota Bika skriva se od radoznalih očiju

Senzualnost i nežnost su kvaliteti koji se ogledaju na licu Bika. Njegova veličanstvena kosa i oči čine ga zaista lepim i neobičnim znakom.

Međutim, Bik retko želi da bude u centru pažnje. Voli da zavodi suptilno i mnogo više umom nego izgledom.

Ovan ima lepotu koja dominira u svakom pogledu, toliko da se ponekad osećate nelagodno, kao da želite da pobegnete od njih, jer vam srce kuca previše jako.

Blizanci imaju živopisnu lepotu

Sa licem kao kod porcelanske lutke, Blizanci se izdvajaju anđeoskim izgledom. Njihova često talasasta kosa dodaje „divlji“ dodir simpatičnom, nevinom izgledu i odlično ide u kombinaciji sa njihovim prodornim, svetlim očima.

Iz Blizanaca isijavaju inteligencija i ljubav prema životu, a njihov osmeh od milion dolara zabljesne gde god da se pojave.

Rak nije svestan svoje lepote

Rak je prepoznatljiv po svom okruglom licu. Često se kaže da su oči prozori duše, a to je definitivno slučaj i sa Rakovima. Njihove osobine ih često stavljaju u poziciju slatke i saosećajne osobe, a najčešće su plačljivi i emotivni.

Izgledaju pomalo nespretno, potpuno nesvesni svih svojih privlačnih crta koje ne koriste kao atribute, već ih smatraju ličnim slabostima.

Lav ima intenzivnu lepotu

Sa savršenim nosem, očima koje oduzimaju dah i prelepim tenom, Lav je svakako blizu vrha najlepših znakova. Lavovi imaju lepo, ovalno lice, tanke usne i često simpatične rupice na obrazima.

Kosa je takođe jedan od najistaknutijih detalja na njima. Gotovo je nemoguće ne primetiti ih kada uđu u prostoriju jer se svi pogledi magnetski „lepe“ za njih.

Devica ima ledenu lepotu

Svojim tankim usnama i šarmantnim, ali radoznalim izgledom, Devica prirodno slama srca. Njene tužne oči i anđeoske crte često čine da izgledaju pomalo tužno i melanholično.

Ali mnoge ljude intrigira njihov izgled, Device ih izazivaju i čine radoznalim, pa se svi pitaju – šta se krije iza tog melanholičnog polu osmeha?

Vaga ima nežnu lepotu

Njihovo savršeno ovalno lice i okruglo čelo čine ovaj znak neodoljivim. Karakterišu ih prelepo oblikovane obrve, smele oči i svilenkasta kosa.

Vage su zanimljiva kombinacija kada je lepota u pitanju. Njihov šarm je potpuno zarazan i svi su opijeni pozitivnom energijom i osmehom.

Škorpija se izdvaja brutalnom lepotom

Veličanstvene, intenzivne oči i tako dubok, prodoran pogled koji vas može „skinuti“, Škorpije vam mogu delovati krhko i uznemirujuće, ali one su izuzetno moćne i jake.

Njene obline i razbarušena kosa čine je zanimljivom za gledanje, a ljudi uvek radoznalo okreću glavu za njom gde god da se pojavi. Njena lepota je ocenjena kao brutalna i može da pokori um i srce.

Strelac se može pohvaliti izuzetnom lepotom

Velikodušnost i sklonost ka avanturi čine da Strelac blista i izgleda neverovatno. Oči su mu kao drago kamenje i nemoguće ih je ne primetiti.

Strelčevi se izdvajaju po prelepoj, gustoj kosi. Njihova ležernost i nonšalantnost prema životu čine da izgledaju bezbrižno i seksi.

Jarac ima suptilnu lepotu

Njihova specifična lica i tanka kosa možda se tradicionalno ne smatraju lepim, ali ih zanimljivim i neobično dragim čini njihov karakter. Njihov retko grub izgled upotpunjuju guste obrve i neprestano mrmljanje, koje se mnogima čini simpatičnim i šarmantnim.

Vodolija ima specifičnu lepotu

Četvrtasto lice i visoko čelo kao odraz inteligencije čine Vodoliju veoma originalnom. Izdvajaju ih velike, svetle oči i divlje obrve koje pokazuju koliko su otvorene i lude u isto vreme.

Ovaj horoskopski znak nema vremena da se pogleda u ogledalo i da gubi energiju na neku spoljašnju lepotu. Vodolija tačno zna kako da zavede – hranom i razgovorom.

Ribe su najlepši horoskopski znak

Sa njihovim zadivljujućim, pomalo žbunastim obrvama i slatkim pramenovima koji im upadaju u oči, Ribe imaju sve što im je potrebno da privuku pažnju. Ovaj znak treba da prati upozorenje o opasnosti, jer su oči Riba toliko duboke da možete da „potonete“ u njima, jer ćete se osećati opčinjeno.

Pored fizičke privlačnosti, Ribe umeju da vode i duboke, filozofske razgovore, a neverovatno su senzualni ljubavnici u krevetu.

Izvor: Crnobelo.rs/prva.rs

Foto: Lucky Business/Shutterstock