Influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković na svom Instagramu je otkrila privatne poruke koje joj je slao Jakov Šutalo, sin gradonačelnika Valpova Matka Šutala.

“Ku*vo balijska, na čemu ti zarađuješ”, poslao joj je Jakov u porukama da bi, tvrdi Hana, potom uslijedila fotografija međunožja, piše “Slobodna Dalmacija”.

“Mora da je ponos porodice i prijatelja s ovakvim razmišljanjem”, uzvratila mu je influenserka koja ima više od 700.000 pratilaca te dodala da se nakon toga odlučila javiti njegovom ocu Matku.

“Poštovani gradonačelniče, pretpostavljam da će Vas ova poruka uznemiriti, ali mislim da kao javna osoba (kao što sam i ja) trebate znati šta se događa i šta Vaš sin šalje meni u inbox na društvenoj mreži Instagram. Ja sam neko ko 15 godina živi i radi u Hrvatskoj te se veoma uznemirim na poruke mladih ljudi koje sadrže mržnju i nacionalizam”, rekla je ona i dodala:

“U prilogu šaljem fotografije kao dokaz. Hvala Vam na razumijevanju te se nadam da će ova moja poruka uticati na promjenu njegovog razmišljanja u budućnosti.

Izvor: Agencije/ATV