Sredina jedne komplikovane nedelje, a po mišljenju astrologa, i još komplikovanijeg meseca… Da vidimo šta nam zvezde danas prognoziraju…

OVAN

Danas osećate veliki podstrek kada je posao u pitanju. Lako vam je da obavljate dnevne zadatke. Želite da na jači način definišete situacije sa poslovnim saradnicima. Odlična komunikacija sa partnerom, ali i pravi trenutak da priđete nekome ko vam se dopada.

BIK

Zabrinutost zbog troškova, generalno – zbog finansijskog segmenta. Teško obuzdavate sebe i trošite iznad svojih mogućnosti. Obasućete osobu koja vam je draga pažnjom. Moguće je i da ćete izdvojiti sumu za kupovinu poklona emotivnom partneru.

BLIZANCI

Možda nije pravi trenutak da baš danas pokrećete nove poslove i dogovore. Bolje iskoristite ovaj dan da završite ono što je ostalo neobavljeno. Emotivno – sa partnerom se „kapirate“ lakše nego inače. Sitnice vam kvare sreću, ali zanemarite ih.

RAK

Osećate nestrpljenje i podsvesni pritisak. Želite da što pre pokrenete dešavanja u poslovnom segmentu. Ipak, u ovakvom raspoloženju možete preterati i napraviti greške. Imate velike varijacije u raspoloženju kada je vaš emotivni život u pitanju.

LAV

Neke stvari polako dolaze na mesto i vi možete jasnije da sagledate situaciju, iako je još mnogo toga ostalo nedorečeno i nedefinisano. Ipak, svesni ste da ćete uspeti da ostvarite jednu svoju poslovnu nameru. Imate dobar predosećaj u vezi jedne osobe.

DEVICA

Dobro obratite pažnju na ono što dogovarate i potpisujete, jer dan i nije nešto naročito pogodan za realizaciju bitnih pitanja. Vaši troškovi rastu. U emotivnom segmentu – sa voljenom osobom danas možete imati jedan opušten, lep i kvalitetan odnos.

VAGA

Neke sitne provokacije od strane kolega vam smetaju, ali se trudite da zadržite korektan stav. Pokušajte da ne obraćate pažnju, već se usmerite na obaveze. Sada ste već sasvim sigurni da neko pokazuje prema vama mnogo više od prijateljske zainteresovanosti.

ŠKORPIJA

Ne pokušavajte da pokrenete sto situacija odjednom, jer to neće funkcionisati. Usmerite se samo na ono što vam je najbitnije. Analizirate ponašanje jedne osobe prema vama i ne umete tačno da odredite šta je ono što želi od vas. I da li želi bilo šta.

STRELAC

Pazite u dogovorima jer možete ugovoriti nešto što je neisplativo ili što nosi veće obaveze nego što mislite. Dan je dobar za emotivna dešavanja, jer ste podstaknuti na pravi način partnerovim potezima i možete se lakše otvoriti.

JARAC

Imate osećaj da neke kolege svesno izbegavaju obaveze ili obećanja prema vama. Bolje je da se danas oslonite samo na sebe. Potrebno je više razumevanja u odnosu sa voljenom osobom. To nije toliko teško kao što će vam na prvi pogled izgledati.

VODOLIJA

Iako mislite da ste proračunali i iskalkulisali sve, moguće je da ćete u nekom trenutku shvatiti da ste napravili pogrešnu procenu. U emotivnom segmentu – izbegavajte pitanja za koja znate da ne možete u ovom trenutku rešiti sa voljenom osobom.

RIBE

Teško je da ćete danas biti u potpunosti „prisutni“ na poslu, iako ćete se truditi da obaveze korektno obavljate. Vidi se da vas nešto muči. Nije vreme da obavljate ozbiljnije razgovore, naročito ako se vezuju za budućnost odnosa sa voljenom osobom.

Izvor: prva.rs

Foto: New Africa/Shutterstock