Datumima koji nose isti broj dana u mesecu i meseca u godini oduvek se pridavalo posebno mistično značenje. Brojevi imaju svoju vibraciju i svake godine 9. 9. dolazi do jačanja i aktivacije energije ovog broja, stvarajući portal 9-9.

Značenje broja 9

Ono je duboko, u numerologiji je ovaj broj veoma značajan jer se kaže da predstavlja završetak i vreme raščišćavanja starog kako bi novo moglo nastati.

Broj 9 je broj snage i otkrovenja. To je moćan broj u svetoj geometriji jer se veruje da je jedan od brojeva stvaranja. On takođe predstavlja povećanje univerzalne svesti i vreme u kojem se istina i informacije treba da se otkriju. Sva ova energija „broja 9“ pojačana je upravo 9. septembra.

Ceo mesec septembar ima vibraciju broja 9, koji je fazu završetka pre početka novog ciklusa. Ovo je naš mesec za čišćenje i pospremanje sve energetske prtljage s kojom smo imali posla.

Septembar je takođe mesec u kojem odajemo počast koliko smo daleko stigli. Zamislite septembar kao mesec diplomiranja, vreme kada možete da proslavite naučene lekcije i putovanje koje ste do sada prošli ove godine.

Ova jasnoća takođe će biti izuzetno isceljujuća i pomoći će nam da se uskladimo sa mudrošću našeg uma, tela i duše.

Energije septembra pomažu nam da se suočimo licem u lice sa lekcijama, darovima i izazovima kroz koje nam je suđeno da prođemo.

Portal 9/9

Portal 9/9 simbolizuje i vreme za prilagođavanje i vreme za stvaranje mesta za novo u vašem životu, kao i vreme promene i potrebu da prihvatimo trenutni tok svog života.

Ovo je važno vreme da počnete da prihvatate promene i „tečete“ sa njima umesto da im se opirete.

Promena je zapravo jedina stvar koja je stalna u našim životima i iako u početku može biti nezgodno, moramo da naučite kako da prihvatite ono što se dogodilo.

Devetog dana devetog meseca možemo dotaknuti mudrost broja 9 i uskladiti se sa njegovom vibracijom.

Izvor: atma.hr

Foto: Maurice Yom/Shuttrstock