Trener košarkaša partizana Željko Obradović oduševljen je atmosferom koja je dočekala crno-bijele u Laktašima i Banjaluci.

Crno-bijeli su prvo u Laktašima dobili Hapoel, a potom sinoć Turk Telekom na Nacionalnom teniskom centru, te zakazali finale sa CSKA od 19 časova.

– Pripremni je period, ovakve utakmice služe da se provjere neke stvari. Radimo na tome, želio sam dati šansu mlađim igračima i to sam učinio. Igrali su više od ovih da kažem nosioca igre. Ambijent je bio divan, hvala publici na fenomenalnoj atmosferi. Meni je bilo lijepo na otvorenom, a kako je bilo igračima to ne mogu da vam kažem – poručio je Obradović.

Povratnik u redove Beograđana Ognjen Jaramaz nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe, a kada je u pitanju atmosfera i publika slaže se sa strategom crno-bijelih.

– Dobra stvar da smo pobijedili. Ono što je nedopustivo su osiclacije kakve smo imali u igri, da sa +18 dođemo u neizvjesnu završnicu. Za ovu fazu pripreme se osjećam dobro, moramo još da podignemo igru u napadu, ali i u odbrani. Imamo još vremena za to. Prvi put sam igrao na otvorenom, lijepo je i zanimljivo. Treba se naviknuti malo. Publika je ovdje sjajna, uvijek mi je zadovoljstvo da igram ovdje – poručio je Jaramaz. Finale je večeras od 19, a nema sumnje da će Beograđani ponovo imati jak vjetar u leđa sa tribina.

Izvor: Srpskainfo