Republika Srpska je sa SNSD osjetila način na koji se brani i bori za prava radnika, zemljoradnika, penzionera, boraca, izbjeglica.Objavio je ovo na platformi Iks (bivši Tviter) predsjednik Republike Srpske i lider SNSD Milorad Dodik.

Mi smo graditelji i gradimo auto-puteve, puteve, škole, bolnice, fabrike, vodovode, dalekovode i elektrane. Ali ono što je najbitnije je da smo izgradili povjerenje u naše društvo, odbranili smo način našeg života i sve ono što je važno za nas – objavio je Dodik.

Istakao je da je SNSD danas “jedan od predvodnika borbe za tradicionalno društvo zasnovano na porodičnim vrijednostima”.

– Zahvalan sam svim delegatima Sabora SNSD, koji je održan u Doboju, što su mi pružili podršku i dali snagu da se i dalje borim za Republiku Srpsku – naveo je on.

– Tokom nedjelje prisustvovao sam i liturgiji u Sabornom hramu u Mostaru i zajedno s patrijarhom Porfirijem prošetao starim dijelom Mostara.Takođe, u Mostaru je održan i sastanak partnera u vlasti na nivou BiH, SNSD-a, HDZ-a BiH i stranaka “trojke” – podsjetio je Dodik.

Izvor: Srpskainfo