Ko će se danas obradovati finansijskim dobitkom, a ko će jedva čekati vikend, otkrivaju vam zvezde!

OVAN

Uhvatila vas je nestrpljivost po nekim pitanjima, imate osecaj da cete iz kože iskočiti koliko vam se žuri. Samo polako, sve funkcioniše kako treba, uživajte u danu koji je pred vama. Popodnevni sati su pravi trenutak za susret sa voljenom osobom ili za mogućnost da upoznate nekog novog.

BIK

Dosta toga vam danas ide na ruku, pa čak iako bude nekih promena ili nepredviđenih situacija, uspećete da to „ispeglate“ na vreme. Dobre ideje što se nekog ličnog poslovnog angažmana ili privatnog preduzetništva tiče. U emotivnom delu stoji raspoloženje i opuštenost sa partnerom.

BLIZANCI

Nemojte danas odugovlačiti ili previše razmišljati u nekim situacijama. Prilike će se otvoriti prilično neočekivano i ne oklevajte da ih zgrabite. Preko prijatelja vam danas sledi poznanstvo koje vas može u potpunosti očarati. Generalno – dan za provod i izlazak.

RAK

Danas ne treba oklevati u poslovnom segmentu. Biće nekih vrlo interesantnih dešavanja, prepustite se i pustite da vas događaji sami vode. Mogućnost bitnog razgovora sa nadređenom osobom. Pravo je vreme za smirivanje i sređivanje odnosa u emotivnom segmentu.

LAV

I vama je ovo jedan od boljih poslovnih dana. Dobri dogovori sa saradnicima i poslovnim partnerima, mada mogu ići uz nešto veću vašu nervozu. Savršeni momenti u emotivnim vezama, a pojedini Lavovi se lako mogu upustiti i u neobaveznu, ali vrlo inspirativnu avanturu.

DEVICA

Shvatate da ste se džabe nervirali zbog nečega što generalno nije vaša greška ili propust. Bitno je da su stvari izašle na videlo i da ste zadovoljni. Mogućnost većih troškova. Iako emotivni partner deluje raspoloženo, imate osećaj da ga neke stvari muče.

VAGA

Svi kontakti i generalno komunikacija danas vam idu na ruku, tako da nemojte oklevati da se upustite u pregovore ili dogovore o kojima već duže vreme razmišljate. Takođe, možete potražiti i savet od nekog koga smatrate autoritetom. Danas privlačite pozitivne ljude i događaje.

ŠKORPIJA

Hvata vas pozitivno uzbuđenje jer shvatate da je nešto što priželjkujete sada već na dohvat ruke u poslovnom segmentu. Neko pokušava da vas animira, zainteresuje, generalno da vam se približi. Vi to primećujete, ali iz nekog, samo vama poznatog razloga, držite ovu osobu na distanci.

STRELAC

Dan za kraća poslovna putovanja ili makar planiranje istih. Mogući su kontakti i sa strancima ili državnim organizacijama i ustanovama. Generalno – dobro za realizaciju planova. Ne oklevajte da se pokrenete. Dobar odnos između vas i emotivnog partnera.

JARAC

Provešćete dan posvećeni ličnim prioritetima. Dobri su momenti i za finansijske transakcije ili dobijanje novca preko honorarnog posla. Partnerova podrška ili prisustvo su vam potrebni i danas će biti lako ugovoriti susret. Bilo bi dobro da zajednički izađete.

VODOLIJA

Neke su promene zaživele u poslovnom segmentu i za sada ste zadovoljni razvojem situacije. Mogućnost priliva preko dodatnog poslića. Možda će vam obaveze oduzeti više vremena nego što ste mislili, ali ćete ipak uspeti da se uklopite sa emotivnim partnerom i susretnete se.

RIBE

Danas imate više nego lepih mogućnosti u poslovnom segmentu, ali vam se u isto vreme otvara i prostor za zabavu ili za susret sa nekim ko vam je izuzetno prirastao k srcu. Bićete na velikim mukama kako da se organizujete i stignete da sve završite.

Izvor: prva.rs

Ilustracija Foto: baranq/Shutterstock