Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi kako žena šeta muškarca na povocu usred Minhena, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

aime, na stranici “Munchner Gesindel”, koja objavljuje zanimljive snimke iz bavarske prestonice, objavljen je snimak toga kako žena šeta muškarca na povocu i to u blizini ekskluzivnog dijela grada.

Bizarni snimak je načinjen usred bijela dana, a kako se na njemu vidi muškarac poput psa na povocu sluša svoju “gazdaricu”, idući joj uz nogu.

 

Ovaj snimak izazvao je pravu buru na društvenim mrežama, iako nije prvi ovakav bizarni javni nastup. Naime prije nekoliko mjeseci, ista stvar se odigrala i na ulicama Zagreba.

“Da li obilježava teritoriju i napada prolaznike?“, upitao je jedan korisnik. Drugi je dodao: “Ovoj vrsti aktivnosti nije mjesto u javnosti“, dok je treći napisao “Fifi, gledaj pravo”.

Dok su jedni kritikovali, drugi su pisali šaljive komentare, a bilo je i onih koji su bili zabrinuti za koljena muškarca jer nije nosio štitnike, piše B92.

Ostaje nejasno da li je riječ o fetišizmu, ili o nekakvom bizarnom umjetničkom performansu.

Izvor: Srpskainfo