Šta nam je to Mlad Mjesec zakuvao danas?

OVAN

Mlad Mesec u polju promena, kriza, strasti. Pred vama je period transformacije, koji će se u najvećoj meri odraziti na vas, vaše prioritete i finansijski segment. Danas pomalo mutno raspoloženje i promenljivost. Čas statičnost, čas brzina.

BIK

Mlad Mesec u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Pred Bikovima je period kada će ovaj segment doživeti promene, ali i napredovati, i to najviše zbog vaše velike angažovanosti. Današnji dan donosi bitne dogovore.

BLIZANCI

Mlad Mesec u polju poslovnih okolnosti i svakodnevice, ali i zdravlja. Pred vama je vreme kada ove segmente možete u velikoj meri unaprediti. Tokom današnjeg dana odlično raspoloženje i susreti sa važnim poslovnim partnerima.

RAK

U polju ljubavi nalazi se današnji mlad Mesec. Pred Rakovima su nove ljubavne priče i počeci, ali i jedan kreativan period ispunjen zadovoljstvom. Tokom ovog dana očekujte susret sa nekim koga dosta dugo niste videli. U emotivnom segmentu osećate potrebnu sigurnost.

LAV

Polje doma i porodice, ali i privatnih poslova obogaćeno je mladim Mesecom. U narednom periodu na ovim poljima možete očekivati pozitivne promene i napredovanje. Danas je najbolje funkcionisati u okviru porodice i sa ljudima koji su vam najbitniji.

DEVICA

U polju pokreta, komunikacije, kratkih puteva i rodbine, komšiluka nalazi se današnji mlad Mesec. Očigledno je da ćete u narednom periodu biti dosta angažovani i u pokretu i da će vam ovo doneti mogućnosti velikih dogovora i promena koje priželjkujete.

VAGA

Mlad Mesec u polju posla i novca otvara period ispunjen mnogobrojnim prilikama za napredovanje u ovim segmentima. Vaša će energija biti u potpunosti usmerena ka ovome. Tokom dana promenljivo, ali dosta dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec u polju ličnosti označiće početak perioda kada ćete se intenzivno aktivirati prema svemu onome što želite. Raspoloženje tokom današnjeg dana je više nego dobro, osećate se sigurno i spokojno u svojim emotivnim relacijama.

STRELAC

Mlad Mesec u polju podsvesti doneće u narednom periodu mogućnost da na drugačiji način sagledavate neke situacije i da budete u mogućnosti da izvršite promene koje su neophodne. Tokom današnjeg dana najveća usmerenost na finansijski segment i ljubav.

JARAC

Mlad Mesec se nalazi u vašem polju kontakata, podrške, veza, prijatelja. U narednom periodu doneće vam osobe koje će biti spremne da se aktivno uključe i pomognu vam. Energija današnjeg dana vam odgovara, dobro raspoloženje.

VODOLIJA

Mlad Mesec u polju karijere, pozicije, nadređenih doneće Vodolijama u narednom periodu mogućnost da naprave preseke u poslovnom segmentu i izvrše značajne promene. Tokom današnjeg dana ste u velikoj meri angažovani i nećete imati puno vremena za lične prioritete.

RIBE

Mlad Mesec u polju stranaca, planovam ekspanzije doneće Ribama u toku narednog perioda velike aktivnosti u ovim segmentima. Očigledno je da imate nameru da napredujete. Danas intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja nije blizu vas.

Izvor: prva.rs

Foto: fizkes/Shutterstock