FK Rudar Prijedor u subotu u meču 16. kola Prve lige Republike Srpska gostuju u Banjaluci kod Željezničara Sport tima

Vule Trivunović, trener Rudara istakao je da je ovo samo jedna u nizu teških utakmica za njegov tim.

– Specifična su ekipa, specifičan ambijent i protivnik koji je svima jako težak. Igrači fajterski motivisani, trener isto takav. Ekipa koja je svima napravila probleme, pa i Radniku. Ekipa koja može i nama napraviti mnogo problema. Raduje me sigurna pobjeda protiv Sutjeske. S puno optimizma idemo u Banjaluku svjesni kvaliteta protivnika – rekao je Trivunović.

On je zatim nastavio.

– Siguran sam da ćemo imati šta da pokažemo, namjesti se tako da ovo bude utakmica koja može da bude priključak. Igrači moraju biti svjesni toga da moraju dati maksimum u utakmici, da se probamo mi nametnuti kao ti kojima su bodovi više potrebni, a jesu. Ja se nadam da ćemo biti hrabri, motivisani i da probamo doći do bodova. To su bodovi koji nas održavaju na putu prema zacrtanom cilju koje je klub postavio još ljetos – jasan je Trivunović koji u ovom meču neće moći da računa na Nikolu Komazeca i Nemanju Rakovića.

Fudbaler Milorad Bilbija je kao i svi saigrači optimista je pred ovaj meč te je naglasio da je atmosfera u ekipi nakon pobjede protiv Sutjeske znatno bolja.

– Psihički smo se dosta uzdigli i u miru se pripremali za Željezničar Sport Tim. Ispostavilo se, slobodno mogu da kažem, da nam je to najvažnija utakmica ove polusezone. U Banjaluku idemo po tri boda – naglašava Bilbija.

Meč se igra u subotu od 13 časova.

Izvor: Srpskainfo