Mnogi se sjećaju strastvenih noći i uzburkanih strasti dok nisu bračne dužnosti, posao i djeca došli na red.

Pojedini parovi, ma koliko pokušavali da odvoje vrijeme za sebe, nikako ne mogu da usklade odlaske u krevet u isto vrijeme.

Bračne dužnosti

Pogotovo je u braku problematičan zajednički odlazak u krevet, a nisu rijetki oni koji su se požalili da im je seksualni život drastično slabijeg intenziteta otkad su u braku.

Pojedini parovi, ma koliko pokušavali da odvoje vrijeme za sebe, nikako ne mogu da usklade odlaske u krevet u isto vrijeme.

Snimak koji je počeo da se širi internetom i prosljeđuje je onaj na kome muž čeka ženu, koja se sprema da zajedno izađu negdje. Muškarac joj se obraća riječima: “Moja voljena ženo”, a onda kreće da obrazlaže svoj problem, zbog nedovoljnog ispunjavanja “bračnih dužnosti”.

– Mojoj voljenoj ženi. U posljednjih godinu pokušao sam da vodim ljubav s tobom 365 puta. Uspio sam 36 puta. To je u prosjeku jednom u 10 dana. Slijedi lista razloga zbog čega ostalih dana nisam uspio:

“Prevruće je”, 16 puta

“Prehladno je”, 3 puta

“Preumorna sam”, 19 puta

“Prekasno je”, 16 puta

“Prerano je”, 9 puta

Pravila se da spava, 35 puta

“Nisam raspoložena”, 21 put

Pazi na kosu, 28 puta

“Da li samo na to misliš?!”, 83 puta – čuje se na snimku na Instagramu, piše SrećnaRepublika.

Najviše smijeha izazvala je stavka kada se supruga pravila da spava, kako bi izbjegla odnose sa mužem, a odmah za njom je i ona da joj je 28 puta tokom godine smetalo da vodi ljubav sa suprugom zato što je pazila na frizuru.

“Vara ga 100 posto”

Video su mnogi lajkali, a uslijedio je veliki broj komentara.

– „Genijalno!“, „Kako će ovdje pasti za godinu razvod“, „Ovog žena vara 100 posto“, „Otkud sad ovu nikad ne boli glava?“, „Ima i obrnutih slučajeva“, „Ali zato ima onih kojima neće biti ni hladno, ni prevruće, ni umorna, ni kasno je, ni rano je. Mislite o tome!“ – samo su neki od komentara.

Izvor: Srpskainfo