Za sve novopečene bračne parove prvi ples je važan, ali malo kome je značio kao mladencima iz Zadra. Snimak njihovog plesa obišao je region i oduševio ljude. Mnoge je i rasplakao.

Juce i Jose su za prvi ples odabrali pjesmu Tomislava Ivčića “Najljepša si” ali zbog čega pričaju svi o njima je to što je Jose, iako u invalidskim kolicima, našao način da zapleše sa svojom mladom na svadbi.

Mnoge je oduševilo kad su prijatelji prišli Joseu pa mu pomogli da se podigne iz invalidskih kolica da na nogama zagrli svoju Lucu, piše Blic.

– Svi mi imamo hiljadu želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost, a ono što je uslijedilo nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Prolom emocija, ljubavi, sreće, zahvalnosti – piše u objavi na društvenim mrežama.

Mnogi su u komentarima ispod videa pisali da ih je snimak rasplakao.

– Plačem, svaka čast. Bili ovako zaljubljeni i sretni do kraja svog života”, “Živjela ljubav i ovi divni mladi ljudi”, “Njihova ljubav je toliko velika”, “Ovo je dokaz da prava ljubav nema granica”, “Koliko emocija, želim vam svu sreću svijeta”, “Suza suzu stiže”, pisali su ljudi ispod objave.

Izvor: Srpskainfo