Na Trgu majora Zorana Karlice, koncertom pjevača Dejana Ćuluma večeras je  otvoren “Zimski grad”, u okviru manifestacije “Prijedorska zima”.

“Veliko mi je zadovoljstvo što sam dio ove priče. Ovo je treći put da učestvujem na ‘Prijedorskoj zimi’. Ovom prilikom bih poželio svim Prijedorčanima srećne novogodišnje i božićne praznike i sve najljepše u novoj godini, da se volite, širite ljubav i da podržavate naš grad i naše ljude u ovom gradu. Svi mi koji nešto radimo, koji smo ostali ovdje, dajemo svoj maksimum da bi postigli neke pozitivne i dobre rezultate”, rekao je Ćulum.

Posjetioci “Zimskog grada” mogu da uživaju u bogatoj gastro ponudi ovdašnjih ugostitelja te dobroj muzici, a za najmlađe tu su i animatori, Djed Mraz i Baka Mrazica. Sutra će, sa početkom u 20 časova, koncert održati bend “Bećari”, dok će  u nedjelju nastupiti DJ Vladimir Zorić.

Danijela Dodoš, šef Kabineta gradonačelnika Prijedora, izrazila je zadovoljstvo odzivom ugostitelja i drugih izlagača te pozvala Prijedorčane i sve ljude koji narednih dana budu prolazili kroz Prijedor, da dođu i posjete “Zimski grad”.

“Niz je odličnih sadržaja, ovdje će biti održavani dobri koncerti uz bogatu ugostiteljsku ponudu. Kruna svega je 31. decembra, kada ćemo u Novu godinu ući uz grupu ‘Legende’. Tridesetog decembra, tačno u podne, na ovom trgu ćemo proslaviti Dječiju novu godinu, uz podjelu paketića”, rekla je Dodoševa.

“Prijedorska zima” počela je 12. decembra i trajaće do 1. januara.

Izvor: kozarski