Pop zvijezda Marija Šerifović početkom decembra dobila je sina Maria, a trudnoću je iznijela surogat majka.

Marija je nedavno doputovala iz Amerike sa sinom i majkom Vericom Šerifović koja joj je tokom cijelog procesa bila najveća podrška.

Marija se oglasila na svom Instagramu gde se zahvalila svima na podršci, a pokazala i kako uspavljuje uz pjesmu sina Maria.

Maria i Mario žive u luksuznom stanu, a na Jutjubu je objavila sada vlog u kom možemo čuti kako Marija tepa svom sinu i zove ga Super Mario, kao lik iz popularne istoimene igrice.

Da podsjetimo, Marija je na Instagramu i objavila sobu svog sina u kojoj je već okićena novogodišnja jelka i koja izgleda magično.

U intervjuu koji je dala za “Blic”, Marija Šerifović nije željela da otkriva tačan datum povratka iz Amerike rekavši da će sina dovesti u Beograd “uskoro”.

Kako je Marija Šerifović navela u svojoj prvoj izjavi za Blic, momenat kad je upoznala svog sina ne može se porediti ni sa čim što je do sada doživjela.

– Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati… I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osjećaj je ipak riječima neopisiv, nešto najposebnije… Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osjećaj – rekla je muzička zvijezda.

Autor: Srpskainfo