Evo šta su zvezde pripremile za svaki horoskopski znak prvog dana 2024. godine – ko će vreme da provede sa partnerom, ko u društvu prijatelja, a ko u zagrljaju partnera?

OVAN

Srećna vam nova godina, dragi Ovnovi! Opustite se danas i ne razmišljajte o obavezama. Voljena osoba i vi ste trenutno pod dobrom energijom, nemojte dozvoliti da vam sitnice to pokvare.

BIK

Srećna vam nova godina, dragi Bikovi! Vama je dan odličan za ljubav, odličan za druženje sa prijateljima – pogotovo onima koje odavno niste videli. Neka dobro raspoloženje potraje.

BLIZANCI

Srećna vam nova godina, dragi Blizanci! Dan je dobar da provedete vreme sa porodicom i opustite se. Ukoliko ste mladi – spremajte se ili za reprizu dočeka ili makar za izlazak sa društvom.

RAK

Srećna vam nova godina, dragi Rakovi! Vama je ovaj dan pokretan, pun energije. Taman je pravi trenutak da sa bliskim osobama ili sa partnerom provedete kvalitetno vreme.

LAV

Srećna vam nova godina, dragi Lavovi! Pod odličnom ste energijom, puni poleta i više nego raspoloženi da danas budete „od akcije“. Odnos sa voljenom osobom je opušten i miran.

DEVICA

Srećna vam nova godina, drage Device! Danas ćete želeti da rasporedite svoje vreme na susrete sa osobama koje volite – bilo da su u pitanju članovi porodice, prijatelji ili partner.

VAGA

Srećna vam nova godina, drage Vage! Opušten i miran početak dana, ali neće vas dugo držati mesto – odličan je momenat za svaki vid aktivnosti, bilo sa prijateljima ili voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Srećna vam nova godina, draga Škorpije! Drži vas dobro raspoloženje i želja da budete u pokretu. Danas su najviše prijatelji „na tapetu“ i sa njima ćete provesti veći deo ovog dana.

STRELAC

Srećna vam nova godina, dragi Strelčevi! Iako ste pomalo umorni u prvom delu dana, ipak ćete u drugom biti više nego voljni da se vidite sa ljudima koje volite i koje doživljavate kao „svoje“.

JARAC

Srećna vam nova godina, dragi Jarčevi! Miran i opušten dan je pred vama. Iako pozivi stižu sa više strana, vrlo je moguće da ćete odlučiti da dan provedete u kućnoj varijanti, sa članovima porodice.

VODOLIJA

Srećna vam nova godina, drage Vodolije! Iako ste želeli da se odmorite tokom ovog dana – nećete moći da kažete „ne“ prijateljima koji su više nego voljni da vas vide i sa vama provedu vreme.

RIBE

Srećna vam nova godina, drage Ribe! Najverovatnije ćete danas sa partnerom biti u društvu zajedničkih prijatelja i opustiti se. Dobra energija i lep dan pred vama.

Izvor: prva.rs

Foto: Pixel-Shot/Shutterstock