Pogledajte šta donosi dnevni horoskop za nedelju, 21. januar!

OVAN

Nemojte preispitivati svoje postupke iz prethodnog perioda, naročito ako su one vezane za emotivnog partnera ili člana porodice. Umesto da se vraćate u prošle probleme, bolje im sada pokažite koliko vam znače i koliko vam je stalo do njih.

BIK

Pomalo ste umorni i statični i najviše će vam odgovarati da danas provedete vreme kod kuće, okruženi osobama koje volite. Ako vam ta varijanta ne odgovara, razmislite o tome da sa dragim osobama odete do obližnjeg restorana ili se prošetate.

BLIZANCI

Verovatno danas imate više društvenih obaveza na kojima ste obećali da ćete se pojaviti. Teško će vam biti da uklopite sve ovo i računajte slobodno na to da ćete se na kraju dana osećati kao izduvan balon. No, ipak ste završili sve ono što ste planirali – i to je nešto.

RAK

Razmišljate o nekome ko možda nije blizu vas ili sa kim ste odavno prekinuli kontakt. Moguće je da će vas danas uhvatiti potreba da se javite, da pošaljete poruku, da toj osobi na bilo koji način date do znanja da je niste zaboravili. Razmislite dobro pre nego što nešto uradite….

LAV

Danas ste rešili da ceo dan provedete van kuće, da se odmorite, opustite i provedete sa ljudima koji su vam važni. Spremite se da potrošite veću sumu novca, jer nećete moći da kažete „ne“ ni sebi, a ni drugima. Neke situacije sa partnerom idu na bolje.

DEVICA

Pred vama je jedan lep dan ispunjen ljubavlju i dobrim provodom. Nije mi jasno samo zašto se vi, i pored svega dobrog što vam se dešava, sada opterećujete obavezama I brigama? Ostavite to za drugi dan i posvetite se dragoj osobi!

VAGA

Planirali ste da opušteno provedete ceo dan. Vaši planovi su lepi, ali teško izvodljivi. Od vas će se očekivati ili da ispunite obećanje koje ste dali ili da završite obaveze koje na vas već poduže čekaju. Ako je za utehu – baš ćete biti vredni.

ŠKORPIJA

Danas vas drmaju jake strasti. Korak vam fali do toga da uradite nešto za šta ste se sami sebi zarekli da nećete. Da se razumemo – ovo se vezuje za emotivni segment i u pitanju je osoba kojoj ne možete nikako da odolite, koliko god se trudili i pokušavali da se sklonite….

STRELAC

Zarad privatnih ili porodičnih obaveza nećete moći da ispunite obećanje dato voljenoj osobi. Jasno vam je da je neraspoloženje druge strane sada opravdano, ali trenutno ne možete uraditi ništa da biste popravili i sredili situaciju.

JARAC

Malo ste nervozni jer vam je neko od članova porodice nametnuo obavezu koja vam baš i nije mila, a i ne uklapa se u ono što ste vi isplanirali za danas. Budite odgovorni prema onima koji računaju na vas, ostaće vam dovoljno vremena za vaše opuštanje.

VODOLIJA

Ako ste danas rešili da potrošite sve pare koje imate – samo napred. Otići ćete u provod, ili u šoping i evidentno je da ćete se vratiti bez cvonjka u džepu. No, bar je bitno da ćete se provesti odlično, biti sa nekim dragim ljudima i sa osmehom na licu tokom celog dana.

RIBE

I od vas se danas očekuje da posvetite svoje vreme porodici. Možda baš i niste u nekom posebnom raspoloženju za to, možda biste više voleli da se posvetite sebi….ali šta da se radi. Blago neraspoloženje u večernjim satima, moguće je da ste emotivniji nego inače.

Izvor: prva.rs

Foto: MarcinK3333/Shutterstock